Itt vagy most

Heti horoszkóp május 25-31. – A hónap utolsó hete mindenki életét fenekestől felforgatja!

Heti horoszkóp május 25-31. – A hónap utolsó hete mindenki életét fenekestől felforgatja!

Ezen a héten fontos, hogy az érzelmi szituációkkal kapcsolatban legyünk kellően bölcsek és törekedjünk a kompromisszumokra, ahelyett, hogy hagynánk még nagyobbra duzzadni a problémákat. Fordítsunk nagyobb figyelmet a személyes kapcsolataink ápolására, céljaink tekintetében pedig legyünk eltökéltek.

Lássuk, hogy kinek mit ígér az előttünk álló hét.

Kos

Próbálj meg egy érzelmi szituációt más oldalról tekinteni, így neked és egy közeli barátnak vagy rokonnak is egyszerűbb dolga lehet. A harag semmit nem fog megoldani, ellenben a megértéssel. Foglalkozz a kötelezettségeiddel, hogy elkerüld a panaszokat. Ne vállalj fizikai kockázatot vagy sodord magad olyan helyzetbe, amiből összetűzés kerekedhet ki. Keress fel valakit, akivel a múltban dolgoztál és olyan lehetőséggel találhatod szemben, ami segít majd előrelépni.

Bika

Vedd fel a tempót, a fontos dolgokra helyezd a fókuszt és érd el a célvonalat. Egy kisebb változtatás is olyan hatással lehet rád, amely növelni fogja az önbizalmadat és arra bátorít majd, hogy egészségesebb életet élj. Utazás, kommunikáció és tanulás jó csillagállást fognak élvezni. Figyelj, kérdezz és oszd meg a gondolataidat azokkal, akik segíthetnek új lehetőségeket kiaknázni.

Ikrek

Kontrolláld az érzéseidet és megmenekülhetsz egy olyan szituációtól, amelyben a nyerés lehetősége nagyon csekély. Valaki félre akar majd vezetni vagy kihasználni, ha nem leszel óvatos.  Ne közösködj olyan emberekkel, akinek semmilyen hatása nincsen rád. Költsd a pénzed bölcsen, ne fektess be olyasmibe, ami nem támogatja a fejlődésedet vagy teszi valamilyen módon jobbá az életedet. Tervezz anélkül, hogy a jutalmat várnád. Hallgasd meg egy ismerősöd véleményét, értékeld a logikáját és reagálj egy olyan tervvel, ami mindenkinek hasznos lehet.

Ezt olvastad már? Június havi horoszkóp: 3 jegynek nagy meglepetés, 4 jegynek tragédia, a többieknek sorsdöntő változás!

Rák

Találkozz régi barátokkal, kollégákkal, akikkel valaha együtt dolgoztál és olyan lehetőségekkel találhatod szemben magad, amit érdemes lesz megfontolni. Egy változtatás, amit meg akarsz tenni, sokkal egyszerűbbé válhat, ha toborzol magadnak egy segítő csapatot. Vegyél részt egy ügyben, amiben tiszta szívedből hiszel és az életed pozitív irányban fog változni. Egy javaslat vagy ajánlat olyan fordulópontot jelenthet, amely a fizikai és érzelmi életedet jelentősen befolyásolja majd.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett