Itt vagy most
angyalok üzenete

Heti angyalhoroszkóp – Minden csillagjegynek van egy jó hírünk!

Heti angyalhoroszkóp – Minden csillagjegynek van egy jó hírünk!

Ha valamilyen fontos döntést kell meghoznod ezen a héten vagy valamivel kapcsolatban bizonytalan vagy, akkor kérd az angyalok segítségét.

angyalok üzenete

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek ki adhatja most a legnagyobb segítséget.

Kos

Metatront arkangyalt hívd segítségül.

Ő az univerzum energiájának felelőse és mindig segít, ha extra energiára van szükséged ahhoz, hogy véghezvidd a kitűzött célodat.

Bika

Rafael arkangyalt hívd segítségül.

Ő fog segíteni abban, hogy a testeddel összhangba kerülhess, hiszen az az anyagi forma, amelyben a lelked tölti földi idejét. Fontos, hogy mindig jó gondját viseld.

Ikrek

Raziel arkangyalt hívd segítségül.

Ha olyan titkokat őrzöl, amelyeket semmi szín alatt nem szeretnél, hogy kutudódjanak, akkor ő lesz az, aki mindebben segíteni fog neked, ugyanakkor abban is, hogy hogyan ismerj meg számodra rejtett dolgokat.

Rák

Haniel arkangyalt hívd segítségül.

Ő fog segíteni neked abban, hogy a megfelelő természetes gyógymódot találd meg magadnak és felkészítsd az immunrendszered  a következő időszakra. Így tudsz majd minden harcot megvívni.

Oroszlán

Sandalfon arkangyalt hívd segítségül.

Ő lesz az, aki segíteni fog téged abban, hogyan lazulj el és engedd el a téged ért stresszt, ami az elmúlt időszakban felhalmozódott körülötted. Nyugodt állapotban jobb döntéseket hozhatsz meg.

Szűz

Ariel arkangyalt hívd segítségül.

Ha úgy érzed, hogy anyagiak terén elkélne a segítség, akkor ő lesz az, aki olyan tanácsokkal, sugallatokkal fog ellátni, amelyek hatására megnövelheted bevételedet.

Mérleg

Mihály arkangyalt hívd segítségül.

Fontos útkereszteződéshez érkeztél el az életedben, de nem tudod, hogy merre tovább. Ő segíteni fog abban, hogyan lehető legjobb döntést hozhasd meg, amely segít beteljesíteni a földi küldetésedet.

Skorpió

Gabriel arkangyalt hívd segítségül.

A kommunikáció most kiemelt jelentőségű számodra és befolyásolja azt, hogy hogyan alakul a jövőd? Ő fog segíteni abban, hogy mindig jól válogasd meg a szavaidat és úgy kovácsold azokat, hogy a megfelelő személyek figyelmét felkeltve célt érhess velük.

Nyilas

Raguel arkangyalt hívd segítségül.

Olyan helyzetbe kerültél, ahol önhibádon kívül alul maradtál? Ő lesz az, aki segít neked kijutni ebből a csapdából és megvéd minden támadástól, mivel ő az elnyomottak védelmezője.

Bak

Azrael arkangyalt hívd segítségül.

Addig nem juthatsz előre az életedben, amíg a múltadat teljesen le nem zártad. Ehhez ő lesz a legjobb segítséged. Búcsúzz el mindattól, ami már nem szolgál téged és köszöntsd az újat, amely előre visz.

Vízöntő

Zadkiel arkangyalt hívd segítségül.

Úgy érzed, hogy teljesen elvesztél az elmúlt időben, de ő segíteni fog neked abban, hogy emlékezz és felismerd, ki vagy valójában. Tudatja veled, hogy mi az igazi feladatod, amit véghez kell vinned.

Halak

Uriel arkangyalt hívd segítségül.

Ő az, akik gyógyító fényével segíteni fog neked, hogy kijuss egy negatív, ellenséges szituációból. Végül minden le fog tisztulni és pozitivitás veszi át az addigi rossz energiák helyét.

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett