Itt vagy most
csillagjegy Asztrológia Egyéb Ezotéria Horoszkóp 

Ezt üzenik a csillagok 2017 januárjára: Teljes gőzzel előre!

Ezt üzenik a csillagok 2017 januárjára: Teljes gőzzel előre!

2017 első hónapjában a legfontosabb dolog, amire rá fogunk jönni, hogy mindig szükségünk lesz egy emberre, aki ott áll mellettünk, még akkor is ha néha nem akarunk tudomást venni róla. Éppen emiatt kell erősítenünk magunkban a tolerancia, a megértés, a türelem, a nyitottság, az együttműködés, a lelki és spirituális harmónia érzését.

Asztrális jótanácsok 2017 januárjában: Teljes gőzzel előre!

Válaszúthoz érkeztünk, de nem csak mi, hanem tulajdonképpen az egész emberiség. Minden ember érzi ezt, és igyekszik megtalálni számára a helyes utat. Tudnunk kell azt, hogy az Univerzum mindig azon van, hogy segítsen nekünk, megadva a lehetőségeket, amelyek révén jobbá, boldogabbá, gazdagabbá tehetjük életünket. A magunk módján, képességeink, tudásunk birtokában kell a fejlődés, a pozitív változás útjára lépnünk.

Januárban mind a négy ősi elem hatással lesz ránk. A leginkább a Víz elem fog befolyásolni, majd utána következik a Tűz, a Föld és a Levegő elem. Ezek hatására a következő érzések erősödnek fel bennünk: empátia, intuíció, szubjektivitás, túlzás, felszínesség, pragmatizmus, szocializáció.

A csillagjegyek közül leginkább a Halak, a Nyilas, a Bak, a Kos és a Mérleg lesz hatással.

A Halak csillagjegy a Neptunusz, a Mars, a Vénusz és a Chiron bolygókkal van kapcsolatban, egészen január 28-ig. Ez idő alatt legyünk óvatosak, elővigyázatosak, mert az illúzió, a csalódások sok zavart okozhatnak életünkben. Fordítsunk kellő időt pihenésre, kikapcsolódásra, amikor nem gondolunk a hétköznapi nehézségekre,

A Nyilas a Szaturnusz hatása alatt van, de meg kell említeni a a január 4-ig retrográd mozgásban lévő Merkúrt is. Vigyázzunk magunkra, főleg ha elutazunk, különösen odafigyelve a papírjainkra. Január 9-től több területen is sikerre számíthatunk.

Telihold január 12-én a Rák jegyében alakul ki. Leginkább pénzügyi vetületei lesznek ennek a jelenségnek, így változhat a fizetésünk.

A Bak a Plútó és a Nap hatása alatt van, egészen január 20-ig, de január 4-ig a retrográd mozgásban lévő Merkúr energiáit is érezni lehetett. Ezek hatására átcsoportosítások várhatók a munkahelyünkön.

A Vízöntőre január 3-ig a Vénusz volt hatással, január 20-ig viszont a Nap fog dominálni, ami pozitív változásokat idéz elő életünkben, mivel barátságosabbak leszünk családtagjainkkal, kollégáinkkal. Ebben a periódusban még szorosabbra fogjuk fűzni rokoni kötelékeinket.

A következő napokban érdemes kiemelten óvatosnak lenni: január 3–12. között, 17-én, 23-án, 24-én, valamint 27–29. között, hiszen olyan energia-hatások érhetnek, amelyek felbolygatják lelki, testi, mentális egészségünket, közérzetünket.

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

error: A tartalmak másolása nem megengedett