Itt vagy most

Ezt jelenti az aszcendens a horoszkópodban

A Kos aszcendens

 

Amennyiben Kos az aszcendensed, számodra nem létezik félmegoldás, csak a győzelemben hiszel. Kulcsszavaid minden bizonnyal a tetterő, cselekvés, aktivitás, kezdeményezés, céltudatosság, kalandok, izgalmak, egyértelmű hozzáállás, verseny, harc, testi erő és vitalitás.

A Bika aszcendens

 

Ha Bika az aszcendensed, történhet veled bármi az életben, újra és újra talpra állsz, és élvezed az élet örömeit. Te vagy, aki a legszívesebben  nagykanállal habzsolja az életet. Kulcsszavaid nem véletlenül a szexuális energia, az érzékiség, a tudatosság, az alapelvek, a szabályok, a rendszeresség.

Az Ikrek aszcendens

 

Amennyiben Ikrek az aszcendensed, szerinted a gondolkodás, az önkifejezés nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megérthesd, miért is élsz ebben a világban. Remek kommunikációs képességednek köszönhetően könnyedén fejezed ki a véleményedet, könnyen kötsz kapcsolatokat, szereted a változást, szívesen és sokat tanulsz.

A Rák aszcendens

 

Ha Rák az aszcendensed, különleges a képzelőerőd, amit a tanulással szerezhető tudásnál is fontosabbnak gondolsz. Kulcsszavaid nem véletlenül a fantázia, a képzelet világa, inspirációk, megérzések, otthon és család, gondoskodás, boldogság, szerelem, párkapcsolat, együttlét.

Az Oroszlán aszcendens

 

Amennyiben Oroszlán az aszcendensed úgy véled, az élet egy színpad, ahol megmutathatod a képességeidet, kihozhatod önmagadból a legjobbat és a lehető legtöbbet. Kulcsszavaid a bátorság, a szándék, az akarat, az elhatározás, a büszkeség, a hosszú távú tervek és célok, a béke, a nyugalom, a szeretet, a nagylelkűség.

A Szűz aszcendens

 

Ha Szűz az aszcendensed, szerinted a szépségnél az emberiesség sokkal fontosabb érték. Gyakran kételkedsz, csak azt hiszed el, amit megtapasztalsz. Kulcsszavaid az elemző, vizsgáló látásmód, az igazság felfedezése, az értelem, a tudás, a hitelesség, a tökéletesség, a mestermunka.

The post Ezt jelenti az aszcendens a horoszkópodban appeared first on SzórakozzOnline.

  • Napi Tarot Üzenet 12.14
    by admin on 2018-12-14 at 03:04

    “Csak nézz körül! Nézz bele egy gyermek szemébe, nézz a szerelmed, az édesanyád vagy a legjobb barátod szemébe… vagy csak ölelj át egy fát! Próbáltál már valaha […]

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett