Itt vagy most

Ezt a leckét kell megtanulnod augusztusban a csillagjegyed szerint!

Nyilas

Ebben a hónapban őszintének kell lenned magaddal, hogy valóban képes vagy-e megvalósítani mindazt, amit szeretnél. Sok dolog van az elmédben, amit szeretnél véghez vinni és csak te állsz a saját utadban. Légy reális és csak a valóban fontos dolgokkal foglalkozz.

Bak

Ez a hónap egy váratlan változást fog hozni számodra. Ez a “váratlan” valójában hosszú ideje érlelődött, de most végre megléped. Tudod jól, ha egy munka, párkapcsolat vagy baráti kapcsolat nem működik. Csak be kell vallanod és tenned a változásért. Itt az idő!

Vízöntő

A dolgok nagy fordulatot vesznek ebben a hónapban. A kihívás érintheti a munkádat, családi életedet, egyéni személyes fejlődésedet. Amit meg kell tanulnod, az az, hogy a legrosszabbtól való félelem helyett kreativitással és ambícióval válaszolj az életed történéseire. A kérdés nem az, hogy “Vége van már?”, hanem az, hogy “Mi a következő?”.

Halak

Ebben a hónapban ideje lesz visszatérned a gyökereidhez. Régóta letértél az útról és olyan kalandokat tapasztalsz meg, amelyek elválasztanak igazi valódtól. Elég szabadidőd van arra, hogy visszatérj. Az az élet, amit valóban élni akarsz, az a személy, aki valóban lenni akarsz, ott van benned és azt várja, hogy visszatérj. Tedd meg a szükséges lépéseket és sokkal boldogabb leszel.

Forrás:

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett