Itt vagy most

Ezt a leckét kell megtanulnod augusztusban a csillagjegyed szerint!

Oroszlán

Csak azért, mert szeretsz valakit vagy valamit, nem jelenti azt, hogy örökké az életed része lesz, legyen szó munkáról, barátságról vagy akár egy ruhadarabról, amiről eleinte úgy gondoltad, hogy passzolni fog és kiderült, hogy mégsem. Az érzéseid néha képesek megtéveszteni és ebben a hónapban ideje megtanulnod, hogy jobban figyelj oda rájuk. Ami valóban helyes és jó neked, az teljesen nyilvánvaló lesz, a többi pedig bizonytalanságot ébreszt.

Szűz

Van egy álmod már régóta, amit szeretnél valóra váltani. Itt az ideje, hogy tegyél is érte. Ismerd el a korlátaidat és próbáld felszabadítani magad alóluk. Ennek köszönhetően végre ráléphetsz arra az útra, amely szükséges a célod eléréséhez. Sokkal jobban fogod érezni magad, mint gondoltad volna.

Mérleg

Egy hihetetlen hónap elé nézel. Nem csak azért, mert az életed a lehető legjobb módon fog megváltozni, hanem azért is, mert egy gyógyulási időszak veszi kezdetét. Nem fogod elfogadni többé a felszínes megoldásokat. Az életnek nem csak kívülről tekintve kell jónak lennie, hanem belülről érezve is.

Skorpió

A személyiségedet és a szokásaidat is mind kontroll alatt tartod az életedben és végső soron azt is megszabod magadnak, hogy mit szabad és mit nem szabad érezned. Ebben a hónapban ideje megtanulnod ezen lazítani egy kicsit. Bízz abban, hogy a megfelelő pár, munka és út a megfelelő időben megjelenik számodra.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett