Itt vagy most
márciusi asztrológia

Ezek az asztrológiai hatások érnek bennünket 2018. decemberében!

Ezek az asztrológiai hatások érnek bennünket 2018. decemberében!

Határvonal múlt és jövő között! Asztrális mozgások-hatások 2018 decemberében!

 

Az év utolsó hónapjához értünk. Ez az időszak egyszerre alkalmas arra, hogy számadást készítsünk az elmúlt hónapokban történtekről és terveket szövögessünk 2019-re.

Lássuk, most decemberben milyen asztrális mozgások fogják kifejteni a hatásukat az emberek életére!

  • december 2-án a Vénusz visszatér előrehaladó mozgásba, a Skorpió jegyében;
  • december 6-án a Merkúr visszatér előrehaladó mozgásba,a Skorpió jegyében;
  • december 7-én Újhold alakul ki a Nyilas jegyében;
  • december 22-én fog bekövetkezni a téli napforduló, és szintén ekkor alakul ki Telihold, a Rák jegyében;

Következzenek a részletes elemzések!

1. A Vénusz előrehaladó mozgásba való visszatérése egy párkapcsolati titokra deríthet fényt, de ez az égi jelenség hatással lehet a pénzügyekre, az örökségre, a gazdagságra. A Skorpió jegyében lévő Vénusz felerősítheti a párkapcsolati konfliktusokat, a féltékenységet, a birtoklási vágyat.

2. A Merkúr is előrehaladó mozgásba kezd a Skorpió jegyében, ami a gondolatokra nyugtató hatással lesz, javítja a kommunikációt, és a döntések meghozatalában is segít. Ezen égi jelenség reményt ad, arra bátorít bennünket, hogy ne csak a bajt, a gondokat vegyük észre, hanem a pozitív dolgokkal is foglalkozzunk.

3. A Nyilas jegyében létrejövő Újhold látszólag nyugalmat, békét hoz, de a felszín alatt sötét erők uralkodnak, és mikor a feszültség megnő, akkor a fényt megtámadja a sötétség, és egy ideig káosz és nehézség kerekedik felül.

4. A december 22-én, a Rák jegyében létrejövő Telihold és a téli napforduló felhívja a család fontosságára a figyelmet, megerősíti a rokoni kapcsolatokat. Szeretetre, békére ösztönöznek ezek égi hatások

Szóval idén decemberben törekedjünk megteremteni az egyetértést, a türelmet, a toleranciát, a békét. Töltődjünk fel lelkileg, engedjük el a múlt sérelmeit, és összpontosítsunk a békés jelen pillanataira.

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett