Itt vagy most

Ezek a csillagjegyek a legönteltebbek

Az Oroszlán magasan hordja az orrát

 

Hogy az Oroszlán sokat gondolna magáról? Miért is ne tenné? Igazság szerint minden oka megvan rá, hogy öntelt és pimasz legyen. És igen, ő az, aki a legmagasabban hordja az orrát. Szívesen jár-kel a mellkasát kidüllesztve, a tollait pedig széttárva, akár egy páva. Büszke és rendkívül magabiztos csillagjegy, tudja mit akar és többnyire el is éri a célját. Pedig neki is van egy másik oldala, elég csak az Óz, a nagy varázsló gyáva oroszlánjára gondolni. Pimaszságával valójában a gyengeségét próbálja palástolni.

A Kosnak mindig igaza van

 

A Kos abban a hitben él, hogy neki mindenkor és mindenben igaza van. Nem érdemes vele vitatkozni, mert a verseny lehetőségétől csak még inkább formába lendül, neked meg a hajad hullik ki. Vitathatatlan, neki is van mire önteltnek lennie. A ragyogó megjelenése mellett villámgyorsan vág az esze, lelkes, céltudatos, energikus és nagyon sikeres csillagjegy. Kétségtelen, hogy munkájában nem találni rajta fogást, de még ha hibázna is, úgysem ismerné be, egyébként meg mindig pontosan tudja, mivel és hogyan magyarázza ki magát a kínos helyzetekből.

A Bika a leghiúbb csillagjegy

 

Ha önteltségről esik szó, a Bika sem maradhat ki a listából. És nemcsak öntelt típus, meglehetősen erős a hiúsága is. Szó mi szó, keményen tesz a sikerért, ő a maga szerencséjének a kovácsa. Valódi pénzügyi zseni, bámulatos elme, aki imádja a luxust, a csillogást, de meg is keresi magának az árát. Miért is ne lehetne öntelt, sőt akár pökhendi, hiú és pimasz csillagjegy? Minden oka megvan rá, ő az, aki sosem tartja a markát, sosem kéri mások segítségét, inkább két lábbal áll a földön, és szorgosan teszi a dolgát.

A Mérleg önmagától szédül el

 

Az előző három csillagjegy a sikerei, a munkája, a karrierje okán lehet a leginkább öntelt. A Mérleget inkább a balszerencse üldözi, önteltségből ugyanakkor ő sem szenved hiányt. Hogy mégis mire olyan büszke? A külsejére és bámulatos vonzerejére. A hódításhoz nem különösebben kell magát megerőltetnie, válogathat kedvére, hiszen előtte hever a világ. Tény és való, egészen egyedien bánik a külsejével, pontosan tudja, mit és hogyan hangsúlyozzon, és mi az, amivel könnyedén az ujja köré csavarhat bárkit. Akkor miért is ne szédülhetne el magától?

The post Ezek a csillagjegyek a legönteltebbek appeared first on SzórakozzOnline.

  • Napi Tarot Üzenet 12.14
    by admin on 2018-12-14 at 03:04

    “Csak nézz körül! Nézz bele egy gyermek szemébe, nézz a szerelmed, az édesanyád vagy a legjobb barátod szemébe… vagy csak ölelj át egy fát! Próbáltál már valaha […]

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett