Itt vagy most

Ez a te csillagjegyed karmája a tibeti horoszkóp szerint!

Nyilas

Igazán nagylelkű, társaságkedvelő és sikert hajszoló típus vagy, aki mindig az igazság oldalán áll. Mindent a valós értéke felől közelítesz meg, de hajlamos vagy felesleges dolgokra pazarolni az anyagi és lelki erőforrásaidat. Ezen kell megtanulnod változtatni, hogy az igazán fontos dolgokra tudd összpontosítani az energiádat és ezáltal elégedettebb lehess.

Bak

Hajlamos vagy többnek tekinteni magad másoknál és könnyen fejedbe szállhat a hatalom, ha olyan helyzetbe kerülsz. Számodra a legfontosabb a spirituális fejlődés útjának felfedezése. Minél többet foglalkozol belső munkával, annál boldogabb lesz az életed és nagyobb harmóniába kerülhetsz a környezeteddel is.

Vízöntő

Hatalmas a szíved és hajlamos vagy sokkal többet tenni másokért, mint önmagadért. A szeretet irányítja a legtöbb tettedet. Az a legfontosabb, hogy levetkőzd a félelmedet, miszerint a szeretteid egyszer elárulnak vagy elhagynak téged. Légy hálás azokért, akik melletted állnak és bízz bennük.

Halak

Magányos farkas vagy, aki úgy érzi, hogy senki nem érti meg őt igazán. Az univerzum végtelenségében képes vagy feloldódni. Az életfeladatod az, hogy a szeretetet a lehető legmagasabb fokon képes légy megérteni és elsajátítani. A valódi szereteten keresztül képes lesz úgy megújulni a lelked, ahogyan mindig is vágytál rá.

Forrás:

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett