Itt vagy most

Ez a te csillagjegyed karmája a tibeti horoszkóp szerint!

Oroszlán

Szomjazod a sikert, a figyelmet, a csillogást. Vezetőnek születtél, aki nem a szerénységéről ismert. Fontos, hogy kikerülj az egód bűvköréből, hiszen nagyon hajlamos vagy arra, hogy csak magaddal és a saját jóléteddel foglalkozz. Tekints kifelé, vedd észre embertársaid szükségleteit és véleményét is.

Szűz

A tökéletesség elérésére való vágyakozás folyamatosan munkálkodik benned. Mindig többet és jobbat akarsz kihozni abból, ami adatik és soha nem vagy teljesen elégedett. Legfontosabb feladatod, hogy ne támassz elérhetetlen elvárásokat sem magad, sem mások felé. Nyílj meg a tiédtől eltérő elképzelések irányában is, hiszen nem csak neked lehet örökösen igazad.

Mérleg

Folyamatosan a béke és az egyensúly elérésére törekszel. Alapvetően nyugodt típus vagy, de az önbizalomhiányod miatt könnyen kilendülsz a belső harmóniából. Merj kockáztatni, lépd meg, amire vágysz, amit eltervezel és meglátod, hogy a siker felszabadít ebből az állapotból.

Skorpió

Megnyerő személyiség vagy, aki nagy kanállal kívánja habzsolni az életet, bár ez a spirituális szemléletmódoddal ellentétben áll. Fontos, hogy megtanulj uralkodni magad felett és kerülni a szélsőségeket érzelmi és fizikai téren is.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett