Itt vagy most

Ez az Univerzum üzenete július második felére a csillagjegyed függvényében!

Ez az Univerzum üzenete július második felére a csillagjegyed függvényében!

Egy pillanat alatt minden megváltozhat! Emberek kilépnek az életedből, és mások jönnek a helyükbe, akiknek pont itt és most van dolguk. Ez a körforgás segít hozzá, hogy erősebb és kiegyensúlyozottabb legyél. Senkihez és semmihez ne ragaszkodj, élvezd a folyton változó világot!

A hónap második fele számos meglepetést tartogat, fogadd be az új dolgokat, és az új embereket tárt karokkal!

Kos: Tanuld meg értékelni azt, amid van

Próbálj meg maximálisan a jelenben élni, és ne foglalkozz semmi mással! Ne rágódj a múlton, és ne aggódj a jövő miatt. Koncentrálj arra, hogy élvezni tudj minden pillanatot, ne elégedetlenkedj, ne zúdíts állandóan negatív kritikát az emberekre. Ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretnéd, fogadd el, és lépj tovább.

Bika: Ne siess!

Lassíts, hová futsz állandóan? Tanuld meg szeretni az életet úgy ahogy van, a jó és rossz pillanatokkal együtt. Ne felejtsd el, hogy a jelen pillanatot soha többé nem tudod visszahozni, éld át, élvezd, vedd észre a csodát. Élj teljes szíveddel!

Ikrek: Állj meg!

Ne menekülj a problémák elől, mert ha homokba dugod a fejed, úgyis szembesülni fogsz velük, mindaddig, amíg meg nem oldod. Próbáld megérteni, hogy mi miért történik, és keress megoldást a helyzetre. Ezután sokkal nyugodtabb leszel, és könnyebb lesz a továbblépés is.

Rák: Hallgass a lelkedre!

Használd ki a következő időszakot, és próbálj egy kicsit befelé fordulni, figyelj a lelkedre. Fedezd fel, hogy is vagy valójában, s mi az, amire mélyen legbelül szükséged van ahhoz, hogy boldog legyél. Szükséged van egy kis nyugalomra ahhoz, hogy önmagadra találj.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett