Itt vagy most

Ez a 3 csillagjegy nagyon boldog lesz a héten!

Ez a 3 csillagjegy nagyon boldog lesz a héten!

Május utolsó előtti hetében valójában senkit sem halmoznak el a bolygók és fényszögeik csodás lehetőségekkel. Inkább problémásabbnak mondható ez a hét, mintsem felhőtlenül boldognak. Ezeknek a csillagjegyeknek ugyanakkor mégsem lehet okuk panaszra, ők mindabból kimaradnak, ami a többiek életét megnehezíti, s a bolygók is inkább segítik őket, mintsem akadályoznák. Ezek a csillagjegyek ugyanis boldog pillanatokat, sok-sok örömet élhetnek meg a horoszkóp szerint. Mi minden vár rájuk? Íme a legfontosabb részletek.

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a horoszkóp szerint igazán nagyszerű hétre számíthatsz. Az esős, borús, szürke idő ellenére is.

A Mérleg nagyszerűen érzi magát a héten

Kedves Mérleg! Kétségtelenül az év egyik legnagyszerűbb időszakát éled. Nagyon sok örömben és boldogságban lehet most részed. Kibontakoztathatod a tehetségedet, nagyon kreatív és energikus vagy, nem mellesleg árad belőled az életöröm, ami azért az elmúlt hetekre csöppet sem volt igaz. A szerelem is rád találhat, ha kellően nyitottan fogadod. Bármit is teszel, most igazán örömet lelhetsz benne. Ez a hét különösen alkalmas, hogy gyógyítsd a belső gyermekedet. Amikor boldognak érzed magad, gyermeki éned is ugyanígy érez. Csinálj valami igazán szokatlant, ami játékos és örömteli. Mintha még mindig kisgyerek lennél. Magad is meglepődsz, mennyire jólesik majd a lelkednek.

A Vízöntő különösen magabiztos a héten

Kedves Vízöntő! Ez még mindig a te időszakod. Számodra olyan ez a hét és hónap, mintha csak most kezdődne az év. Bármit tervezhetsz, bármit elindíthatsz, és persze bármit meg is valósíthatsz. Érdemes picit még visszatekintened az elmúlt évre. Mi mindenben fejlődtél, az élet mely területén léptél előre, mi okozott valódi sikert, örömet? Ezeket az érzéseket hozd át erre az évre, és meríts energiát belőlük. Sokat léptél előre. Igazán hálás lesz magadnak, és mindenki másnak is, aki segített, hogy ott lehess, ahol most vagy. Az álmaid hamarosan valóra válnak. Tegyél értük! Érdemes…

A Halak kifejezetten vonzó ezen a héten

Kedves Halak! A Vénusz bolygó a jegyedben jár a héten, melynek köszönhetően most igazán szépnek, boldognak és szeretetteljesnek érezheted magad. Másoknak is feltűnik a kisugárzásod. A szerelem szinte biztosan megérinti a lelkedet valamilyen formában. Szóval, a keresed a párodat, ezen a héten bármi megtörténhet. Persze, legyél kellően nyitott a találkozáshoz. Fogadd el, bárki is hív most randira téged. Megérdemled a különleges figyelmet. Törődj magaddal! Ez a hét legfontosabb üzenete.

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett