Itt vagy most
szerelmi bőség horoszkóp

Erre a 3 csillagjegyre mosolyog rá a szerencse és a szerelem 2020 februárjában!

Erre a 3 csillagjegyre mosolyog rá a szerencse és a szerelem 2020 februárjában!

Minden nagyszerűen fog alakulni februárban, mindazok számára, akik a következő csillagjegyek alatt születtek: Ikrek, Vízöntő és Oroszlán.

Ikrek

Az Univerzum most számtalan pozitív energiát küld számodra, inspirációt, bátorságot kapsz, és új barátokra, szerelemre, romantikus pillanatokra tehetsz szert.

Februárban mindent beleadhatsz, hogy beteljesüljenek az álmaid, és a terveidből konkrétumok szülessenek, leginkább 11-12-13-án lesz erre a legjobb lehetőség. Oszd meg a pároddal a gondolataidat, álmaidat, erre a legjobb alkalom a hónap első 8 napján lesz.

A szingli Ikreknek jó esélyük van arra, hogy párra találjanak idén februárban, amitől a legboldogabb embernek fogják érezni magukat. Február 9-én a Telihold belép a Család és az Otthon Házába, így jelentős javulás várható a családi kapcsolatok terén. Odahaza békét, harmóniát teremtesz, a szakmádban is eljutsz ahhoz a ponthoz, mikor fizetésemelésről tárgyalhatsz a főnököddel. Ha változások is történnek a munkahelyeden, akkor annak csak őrülni fogsz.

Vízöntő

Remek hangulatban kezdődik a február számodra, az életedben szép dolgok történnek, a szakmádban, karrieredben sikerekre számíthatsz. A kreativitásod, a zseniális ötleteid leginkább 6-7-8-án fognak érvényesülni az életedben, de a hónap utolsó napjaiban is jól fogsz teljesíteni ezen a téren. A munkahelyeden minden remek alakul, sikerül meggyőznöd másokat, hogy támogassák a terveidet.

A februári hónap kedvez a tanulásnak, utazásnak. Amennyiben konfliktusba keveredtél a pároddal a munkádat illetően, tudd, hogy neked van igazad, ha már semmiképp sem tudtok konszenzusra jutni. Ha minden rendben van a párkapcsolatoddal, akkor sok szép romantikus perc vár rád, ami a februári Holdfogyatkozásnak is köszönhető.

Lehet, hogy egyes kapcsolataid véget érnek, de ugyanakkor más lehetőségek nyílnak ki előtt, amit teljes mértékben használj ki.

Oroszlán

A Vízöntő jegyében Újhold alakult ki januárban, ami februárban a párkapcsolati életedre lesz remek hatással. Emellett több személlyel remek szövetségeket, barátságokat köthetsz februárban, amiből csak nyerhetsz. A Szaturnusz vibrációi elhozzák a sikert a pozitív szemléletet az életedben. A barátaidnak különleges helyük van a szívedben, és ez a következő hetekben még erősebbé válik.

Amennyiben nincs most párod, jó hír, hogy februárban rátalálhatsz a lelki társadra. A Nap hatására még jobban belehabarodsz a párodba, újra fellobban a szenvedély az életedben, sokkal jobbá téve az egész februári hónapot.

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett