Itt vagy most
szerelmi bőség horoszkóp

Erre a 3 csillagjegyre mosolyog rá a szerencse és a szerelem 2020 augusztusában!

Erre a 3 csillagjegyre mosolyog rá a szerencse és a szerelem 2020 augusztusában!

Ezek lesznek a legszerencsésebb csillagjegyek 2020 augusztusában, akik sokkal kevesebb akadállyal kell megküzdjenek, mint mások, ők azok, akiknek szinte minden sikerül. Közéjük tartozol?

Rák: megtalálod önmagad!

Egy meglehetősen nehéz, változásokkal teli időszak zárul le most az életedben. Augusztusban most rátalálsz a lelki békére, amire mindig is vágytál. Mély kapcsolatot alakítasz ki a belső lényeddel, egy lépést hátrébb lépsz, és megengeded, hogy az Univerzum irányítsa az életed. Végre egy kicsit lazítasz, és nem akarsz már mindent irányítani.

Augusztusi mantra: “Minden pillanat számos új lehetőséget tartogat. Sokkal többet érek, mint amennyit valójában gondolok magamról. Nyitott vagyok, és könnyedén fogadom a változásokat.”

Szerencsés napok: 4, 16, 27.

Augusztus kulcsszavai: nyugalom, szerelem, érzelmi intelligencia, bátorság.

Rejtett erő: legyen bátorságod elfogadni azt a tényt, hogy nem tudod irányítani a jövő eseményeit, és ki vagy szolgáltatva a sorsnak.

Skorpió: kövesd az álmaidat!

Augusztusban a csillagok mindenben támogatnak! Úgy döntesz, hogy kilépsz a komfortzónádból, és végre elindulsz az álmaid felé vezető úton. Ne félj, bízz magadban, bárki tévedhet, tanulj a hibáidból, és menj tovább felemelt fejjel. Ez egy olyan időszak lesz, amiből sokat tanulhatsz, használd ki, és élvezd a változásokat.

Augusztusi mantra: “Bízom magamban, tudom, hogy jó úton haladok. Az Univerzum támogat, és lehetőséget ad arra, hogy megszerezzem azt, amit szeretnék.”

Szerencsés napok: 3., 9., 26.

Augusztus kulcsszavai: türelem, önbizalom, átalakulás.

Rejtett erő: gyorsan tudsz alkalmazkodni a körülötted zajló változásokhoz.

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett