Itt vagy most

Égi útmutatás hétfőre: Ma válaszd a boldogságot!

Égi útmutatás hétfőre: Ma válaszd a boldogságot!

Az angyalok ma a boldog gondolatok gyógyító erejéről beszélnek neked:

A boldog gondolatok boldog életet teremtenek – Ez a törvény. Az Univerzum egységes törvénye, amely mindenkire érvényes, rád, a szeretteidre, a környezetedre, az egész világodra és az egész teremtett világra.

Mindig választhatsz, és mindig csak két választási lehetőséged van. Mindig csak a félelem és a boldogság között választhatsz. Mindegy hogy hányféle és milyen útnak, hányféle és milyen lehetőségnek álcázzák magukat a döntéseid, valójában mindig csak két választásod van: Félelem vagy Szeretet, szenvedés vagy boldogság, harag vagy béke – ezek mind ugyanannak a választásnak a különböző formái.

Ma próbálj ki valamit: Ma válaszd a boldogságot! Ma válaszd a boldog gondolataidat, arra felé kormányozd az életedet, ami boldogságot okoz neked. Azt döntsd, ami boldoggá tesz. Válaszd a boldogság gyógyító erejét a mai napon.

Áldás!

  • Napi Tarot Üzenet 12.09
    by admin on 2018-12-09 at 05:06

    “Te egy sebet hordozol magadban. Az egóval egész lényed egy nagy sebbé válik. És te mindenhová magaddal cipeled ezt a sebet. Senki nem akar téged megbántani; ne gondold, hogy az emberek csak arra várnak, hogy […]

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett