Itt vagy most
angyalok uzenete szerdara

Égi útmutatás éjszakára: Kérd a mostani helyzetben Mihály arkangyal segítségét!

Égi útmutatás éjszakára: Kérd a mostani helyzetben Mihály arkangyal segítségét!

Nincs olyan helyzet az életedben, amelyen Mihály arkangyal ne segítene úrrá lenni. Hogy miért? Azt maga Mihály arkangyal mondja el neked:

Isten Szeretett Gyermeke a nehézségeidet nem a Mennyből hoztad magaddal. A nehézségeket és a problémákat nem Isten okozta neked. A nehézségek, problémák sohasem jelek, vagy égi üzenetek.

A nehézségeket az egód, a félelem teli részed okozza. Amikor a félelmeken keresztül nézel a világra, amikor a félelemeket választod, akkor nehézségek csíráit ülteted el az életedben. Ha megfigyeled, magad is észreveheted: Minden nehézség, minden probléma mögött egy vagy több félelem húzódik meg.

Segítek neked [én, Mihály arkangyal] abban, hogy fel tudd oldani az életedben jelen lévő problémákat. Segítek abban, hogy a problémák helyett tudd a szeretetet választani. Mert, ahol szeretet van, ott nem maradhatnak életben a félelmek, és így a félelmekből születő problémák is megoldódnak. Ma segítek neked abban, hogy megértsd: Az életedben a szeretet jelenti a gyógyszert minden nehéz helyzetben. Ma minden problémával kapcsolatban kérje meg, hogy segítsem megoldani azt a problémát, és én megmutatom neked, hogy milyen formában választhatod a szeretetet abban a helyzetben. Abban is segítek, hogy könnyebben nyílj meg a szeretetre, és hogy könnyebben engedj szeretetet arra a problémára. Azt a döntést azonban csak te hozhatod meg, hogy a félelmeket vagy a szeretetet választod-e.

Áldás!

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett