Itt vagy most

Égi útmutatás csütörtökre: Szeretteiddel együtt biztonságban vagy!

Égi útmutatás csütörtökre: Szeretteiddel együtt biztonságban vagy!

Biztonságban vagy és a szeretteid is biztonságban vannak, erről biztosít a mai üzenet:

A világod biztonságos hely a számodra Isten Szeretett Gyermeke. A világodban minden rendben van. A világod biztonságban van.
A világodat a Szabad Akarat Törvénye védelmezi. Ez a törvény gondoskodik arról, hogy veled csak az történhessen meg, amihez szabad akaratodból hozzájárulásodat adod.

Talán a múltban nem használtad ezt a törvényt. Talán a múltban nem értetted a gondolataid teremtő erejének fontosságát. A gondolataid ugyanis ajtót nyitnak a szabad akaratod védőfalain: Minden gondolatod egy-egy ablak a világra, amely megengedi, hogy a vele azonos rezgésű események megtörténjenek veled.

Pont úgy mint a gyerekek formaillesztős játékai: A csillag alakú résbe csak a csillag alakú tárgy illik, a négyzet alakúba pedig csak a négyzet. Nem akarsz többé egy eseményt az életedbe? Akkor csak szüntesd meg az azzal azonos alakú gondolataidat, amelyeken keresztül az az esemény bejuthatott a világodba.
Most talán azt gondolod: Jó, de én sohasem gondoltam azokra a kellemetlen vagy egyenesen rossz dolgokra, amelyek megtörténtek velem.

Fontos, hogy értsd: Egy esemény nem azért történik meg, mert gondoltál rá. Egy esemény azért történik meg, mert a gondolataiddal valamilyen módon utat nyitottál neki az életedben.
Talán azt gondoltad vagy mondogattad, hogy veled, csak rossz dolgok történnek ebben az életben – ezzel szélesre tártad az ajtót és utat engedtél mindennek, amit te magad rossznak élsz meg.

Talán azt gondoltad vagy mondogattad, hogy veled már semmi jó sem történhet – ezzel pedig megint csak az általad nem kívánatosnak tartott események előtt tártad szélesre az ajtót, a kívánatosakat pedig kizártad az életedből.
A legtöbb esetben nem is veszed észre, amikor hasonló, általánosító élettapasztalatnak vagy életbölcsességnek hitt gondolatokkal és mondatokkal teszed bizonytalanná a helyzetedet.

Ha ezeket a megjegyzéseket kigyomlálod a gondolkodásmódodból, ha tudatosítod magadban, hogy szeretetteli, biztonságos és támogató közegben vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy az egész életed szeretetteli, biztonságos és boldog lesz.

Áldás!

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett