Itt vagy most

Decemberi horoszkóp: Meglepetésekben és változásokban nem lesz hiány ebben a hónapban!

Nyilas

Itt az ideje, hogy hátradőlj és pihenj, élvezd ki az egész éves erőfeszítésed gyümölcsét. A hónap közepén néhány nehezebb nap vár rád, összegyűlnek a fejed fölött a felhők, de ne aggódj, karácsonyig minden szépen elrendeződik. Akár a munkahelyeden, akár a családban is számíthatsz kisebb vitákra, ilyenkor az ünnepek körül mindig feszültebb egy kicsit a hangulat. Úgy tűnik, hogy a baráti körödben is változásra számíthatsz, most megtudod, hogy ki az igaz barát, és ki az, aki a bajban is melletted van.

Bak

Ez a hónap igen kedvező lesz számodra, most lehetőséged adódik, hogy egy olyan dolgot megkapj, amiről mindig is álmodtál. December 22. után egy igen szerencsés időszak vár rád, használj ki minden pillanatot. Figyelj egy kicsit jobban oda önmagadra, tornázz, táplálkozz egészségesen, ha elégedetlen vagy a frizuráddal, változtass. Az igazán nagy változások a december 26-i Újholddal jönnek el az életedbe, fogadd tárt karokkal őket.

Vízöntő

Ebben a hónapban nagy jelentőséget tulajdonítasz otthonod átrendezésére, és dekorálására. Ha valaki meglátogat karácsonykor, büszke szeretnél lenni otthonodra, és ezért mindent meg is teszel. Ha még nincs terved az évvégi bulit illetően, érdeklőd körbe a baráti köröd, hátha tud valaki egy csendesebb óévbúcsúztatót. Fogd vissza egy kicsit magad, ne rúgj ki nagyon a hámból, az sem baj, ha otthon, bekuckózva ünnepled az újévet.

Halak

Nem szereted túlságosan a decembert, hiszen ilyenkor mindig számvetésre érzel kényszert. Amikor átgondolod az életed, úgy érezd, hogy megint nem jutottál semmire ebben az évben sem. Ha valaki tanácsokkal lát el, ne vedd támadásnak, hidd el, hogy puszta jóindulatból segítenek neked a szeretteid. December 26-án erős érzelmek kerítenek hatalmukba, ez az Újholdnak lesz köszönhető. Ne harcolj, fogadj el mindent úgy ahogy van, és bármilyen helyzetbe is kerülj, próbáld levonni a pozitív tanulságot. Ne stresszelj az év vége miatt, hiszen minden a lehető legjobban fog alakulni, mint mindig általában.

Forrás:

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett