Itt vagy most

Decemberi horoszkóp: Meglepetésekben és változásokban nem lesz hiány ebben a hónapban!

Oroszlán

Már egy ideje nagyon várod a karácsonyt, a december az év legszebb hónapja számodra. Egy ideje az ajándékok listáján jár az eszed, arra törekszel, hogy ne felejts ki senkit, aki valaha kedves volt hozzád. Gondold egy kicsit át a személyes kapcsolataidat, tegyél meg mindent azért, hogy kedvesed a lehető legjobban érezze magát az év legszebb ünnepén. A nagy karácsonyi zabálások után érdemes lesz egy kicsit több figyelmet szentelni a testedzésre, ne hanyagold el magad. Egy váratlan látogatás vagy egy új ismeretség teljes egészében megváltoztathatja az életed.

Szűz

Viszonylag nyugodt időszak vár rád decemberben, hiszen már jó előre megvásároltad az ajándékokat. Kicsit viszont át kell gondolnod a munkahelyed: valóban megéri ekkora erőfeszítést tenni azért, amiért gyakorlatilag alig kapsz pénzt? Arról ne is beszéljünk, hogy a főnököd önkényeskedése teljesen tönkreteszi a napjaidat. December végén vegyél ki egy kis szabadságot, és gondold át a dolgokat. Egy pár napig ne nyisd meg az e-mailjeid, és ne foglalkozz hivatalos dolgokkal.

Mérleg

Elsősorban próbálj közös nevezőre jutni a szeretteiddel azzal kapcsolatban, hogy hol töltitek az ünnepeket. Ne költs túl sok pénzt a dekorációra, a drága ajándékokra és az ételre, csak azért, hogy mindenkinek elnyerd a tetszését. Inkább próbáljatok meg kompromisszumot kötni, és törekedjetek egy békés, meghitt ünnepvárásra. Kissé érzékenyebb lehetsz a megszokottnál, számolj el magadban tízig, mielőtt reagálnál bármire. A hónap vége felé egy remek munkaajánlatot kaphatsz, de ezt is igyekezz jól átgondolni, mielőtt döntenél.

Skorpió

Állandóan naprakész vagy, ami a karácsonyi dekorációt illeti, éppen ezért számos irigyed akad. Mindig időben megvásárolod az ajándékokat, és szépen díszdobozban várják az átadás pillanatát. A legfinomabb süteményeket sütöd, a legtisztább a lakásod, és a legújabb díszek vannak a karácsonyfádon. Egy nagyon fontos dologra azonban mindig elfelejtesz figyelni, mégpedig önmagadra. Most az egyszer hagyd figyelmen kívül a kellemetlen pletykákat, és azzal foglalkozz, ami igazán jó számodra.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett