Itt vagy most

Decemberi horoszkóp: Meglepetésekben és változásokban nem lesz hiány ebben a hónapban!

Decemberi horoszkóp: meglepetésekben és változásokban nem lesz hiány ebben a hónapban!

Tudd meg, milyen meglepetéseket tartogatnak a csillagok az év utolsó hónapjában számodra! Készülj fel, hiszen a megszokottnál is mozgalmasabb lesz a december.

Kos

Ha egy jobban fizető munkahelyre vágysz, akkor ebben a hónapban minden esélyed meglesz a változtatásra. Legalább az év utolsó hónapjában ne kapkodj, ha egy kicsit jobban rendszerezed a dolgokat, akkor sok felesleges fejfájástól megkíméled magad. Ne vásárolj felesleges dolgokat, gondolj arra, hogy mennyire rossz, amikor januárban üres a pénztárcád. Figyelj arra is, hogy ne edd-idd túl magad az ünnepek alatt, inkább iktasd be az életedbe az egészséges szokásokat.

Bika

Kissé feszült lesz a hangulat a munkahelyeden, főleg akkor, ha valamit elvétettél az utóbbi időben. Muszáj helyrehoznod a hibát, még akkor is, ha ez a szabadidőd rovására megy. Túl sok dolgot akarsz egyszerre, úgy tűnik, hogy a bevásárlólistád végtelen, itt az ideje, hogy egy kicsit szelektálj. Ne hagyd az utolsó pillanatra a karácsonyi bevásárlást. Pihenj, lazíts az ünnepek alatt, a kötelező rokoni látogatások számát is csökkentsd inkább. A társadalmi kötelezettségeket inkább told át a következő évre, most lazíts és töltekezz.

Ikrek

Érzelmileg megterhelő időszak vár rád, főleg a hónap végefelé, amikor amúgy is kisebb káosz uralkodik mindenütt. Szorongás, elégedetlenség, rosszkedv lesz úrrá rajtad. Beszéld ki inkább a problémáidat, ne fojtsd magadba. Az ünnepek alatt a legjobb, ha bekuckózós, borozós, filmezős estét tartasz a barátaiddal, ez fog most a legjobbat tenni a lelkednek. Ha jól kibeszéled magad, úgy fogod érezni, mintha le vették volna a válladról a terhet. Az év végefelé arra is fény fog derülni, hogy melyik irányba haladj tovább, hogy lesz a lehető legteljesebb az életed.

Rák

Munkahelyi problémák, családi nézeteltérések fogják színesíteni az év utolsó hónapját. Ne hagyd, hogy a kedvedet szegjék a kisebb problémák, hiszen minden megoldható. Hagyd, hogy megtörténjenek a dolgok. Ha valaki tanácsot szeretne adni, azt is hallgasd meg és mérlegelj. Ahhoz, hogy a dolgok jól működjenek, új játékszabályokat kell felállítanod az életedben. Ha egyedülálló vagy, menj többet társaságba az ünnepek alatt, valószínű most fogsz megismerkedni a nagy Ő-vel.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett