Itt vagy most
december nyilas fogyó hold Asztrológia Egyéb Ezotéria 

December 26. Nyilas fogyó Hold – Optimizmus, lelkesedés

December 26. Nyilas fogyó Hold – Optimizmus, lelkesedés

nyilasÁltalánosságban:

Életkedvünk, hitünk erősödik, optimistákká, lelkesekké, nyitottakká válhatunk. Nyilas Hold napokon örömet találhattok a sportban, tanulásban, olvasásban és kisebb utazásokban is. Az időszak jó energiákat tartalmaz jogi ügyek intézésére, főleg akkor, ha a lezárás végett képesek vagytok lemondani, elengedni bizonyos merev álláspontokat. Sok új ötletetek támad, szívesen ismerkedtek, és most még előítéleteteket is képesek vagytok félre tenni. Menjetek társaságba, főleg olyanokba, ahol sokat beszélgethettek, egymást segíthetitek a fejlődésben, vagy egyszerűen csak a másik tapasztalata révén tanulhattok.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, szodalit

Holdra ható egyéb energiák:
12
.26. 4 óra 17 perc, Hold a Nyilas jegyébe lépett
12.26. 15 óra 15 perc,
Hold – Mars kvadrát
Ez a hatás rendesen lehűtheti a cselekvő kedvünket, ami azonban belső feszültségünket növelheti. Lelkesek vagyunk, csinálnánk már, de most épp pihenő időszak van. Fogadjátok el ezt most és akkor könnyedén átvészelitek.
12.26. 23 óra 40 perc, Hold – Neptunusz kvadrát
Nagyon zavaros dolgok történhetnek velünk, és valószínűleg nagyon nehezen jutunk túl a káoszon. Nagyon vigyázzunk az alkohollal, gyógyszerekkel és más tudatmódosító szerekkel, mert most teljesen másképpen hatnak, mint ahogyan számítunk rá.
12.27. 21 óra 25 perctől 22 óra 10 percig, Hold – Uránusz trigon, Hold – Jupiter szextil, Hold – Szaturnusz együttállás
És egy újabb összefogás az uránuszi energiák saját szekerünk elejébe kötésére a két sorsbolygó részéről. Érezhetjük, hogy a szeretet és az optimizmus szétárad bennünk, azt érezzük meghódítanánk az egész világot. De mégis képesek vagyunk mindezt a túláradó érzést korlátok közé szorítani, hogy segítőnkké váljon. Arra azonban figyeljetek, hogy akkor tudjátok ezt a segítő energiacsomagot hasznosítani, ha kiléptek a komfortzónátokból és valami szokatlan dolgot csináltok.
12.27. 5 óra, Hold – Merkúr együttállás
Ez a reggel is kimondottan jól indul, mert az eszünk támogatójává válik a szívünk vágyának. egyensúlyban érezhetjük magunkat, és lelkesen kezdhetünk bele feladatainkba, amik változást hozhatnak életünkben.
12.28. 2 óra 45 perc, Hold – Vénusz szextil
Ez a kellemes hatás biztosítja, hogy szépeket álmodjunk. Könnyen lehet, hogy valami nagy dolgot viszünk végbe, vagy egyszerűen csak röpködünk majd.
12.28. 16 óra 11 perc, Hold a Bak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Comb és a vénák terápiájára alkalmas időszak, de műtéteket erre a napra ne időzítsetek!
Háztartás: útitervek, szellőztetés, kirándulások szervezése
Szépségápolás: Cellulit kezelésre alkalmas időszak, amennyiben ilyet terveztek akkor most kezdjétek el.
Kertészkedés: Ha nem fagy, akkor a fák látható károsodásának kezelése.

Szerző: Dudás Mária asztrológus

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

error: A tartalmak másolása nem megengedett