Itt vagy most
mérleg növő hold Asztrológia Egyéb Ezotéria 

December 22. Mérleg fogyó Hold – Harmonikus kapcsolatok!

December 22. Mérleg fogyó Hold – Harmonikus kapcsolatok!

merlegÁltalánosságban:
Harmónia és romantika. Most elsimíthatjátok a vitás helyzeteket, ápolhatjátok kapcsolataitokat. Legyetek nyitottak, szórakozzatok, ismerkedjetek és élvezzék az életet. Nagyon romantikusak, érzékenyek, kreatívak, alkotó kedvűek lehettek, a művészet előtérbe kerül ezeken a napokon. Ha szépíteni szeretnétek lakásotokat vagy saját magatokat, most itt az alkalom! Kedvező időszak bármilyen társasági és kulturális programra. Higgyetek magatokban, hogy képesek vagytok minden téren nyugalmat és harmóniát teremteni!

 

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, jade

Holdra ható egyéb energiák:
12.21. 3 óra 39 perc, a Hold a Mérleg jegyébe lép
12.22. 6 óra 10 perc,
Hold – Merkúr kvadrát
Nem mondhatnánk hogy ezen a reggelen éreznénk a belső egyensúlyunkat. Ennek oka, hogy most az eszünk nem érti mit kíván a szívünk és fordítva is így van. Ne most akarjatok érzelmi ügyekben dönteni!
12.22. 12 óra 35 perc,
Hold – Plútó kvadrát
Ez az energia eléggé belerondíthat a kapcsolati harmóniánkba, különösen a párkapcsolatok veszélyeztetettek, hatalmi harcok üthetik fel fejüket, és persze megjelenhet a féltékenység is.
12.22. 13 óra 20 perc,
Hold – Vénusz trigon
Megérkezett a felmentősereg! Külső és belső harmóniánk egycsapásra helyreállhat, igyekezzetek töltődni, mert a folytatás tartogat még nehézségeket.
12.22. 19 óra 30 perctől 20 óra 30 percig, Hold – Jupiter együttállás és Hold – Uránusz szembenállás, Hold – Szaturnusz szextil
Még jó, hogy a két sorsbolygó segítségünkre siet, hogy megfékezze a lázadó uránuszi hatást. Az Uránusz hamar puskaporos hangulatot teremt, növelve belső ellenállásunkat mindennel és mindenkivel szemben, és legszívesebben kimenekülnénk a probléma megoldásból. De a Szaturnusz és a Jupiter bolygó szívesen segít energiáival, ha mi is teszünk azért, hogy belső hitünket tudatosan erősítsük, és ne hagyjuk elszabadulni szabadulásra vágyó oldalunkat. A szépre és a jóra figyeljünk, ebben segít a jupiteri hatás. Végezzük el a kötelező feladatokat, és higgadtan rendezzük sorainkat, higgyünk magunkban, ebben segít a szaturnuszi hatás.
12.23. 15 óra 31 perc, Hold a Skorpió jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Vese, csípő, hólyaggal kapcsolatos gyógykezelésekre alkalmas nap. Érdemes ilyenkor több folyadékkal, vagy léböjttel segíteni szervezetünk méregtelenítését.
Háztartás: lakásszépítésre a legalkalmasabb nap, ilyenkor vagyunk a legkreatívabbak. szellőztetés, virágok elrendezése.
Szépségápolás: vízi torna, frissítő fürdők
Kertészkedés: Zöldség/gyümölcs tároló helység szellőztetése.

Szerző: Dudás Mária asztrológus

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

error: A tartalmak másolása nem megengedett