Itt vagy most
bak fogyó hold december Egyéb 

December 08. Kos növő Hold – Tüzes, feszült napok!

December 08. Kos növő Hold – Tüzes, feszült napok!

kosÁltalánosságban:
Temperamentumos napok, melyeken a tüzes energiáknak köszönhetően növekszik a feszültség, ez könnyen vezethet robbanásveszélyes helyzetekhez, összetűzésekhez. Vigyázzatok mert a belső feszültség és az elhamarkodott cselekvés könnyen balesetveszélyes helyzetbe sodorhat benneteket. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen. Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
12.08. 11 óra 15 perc, Hold a Kos jegyébe lép
12.08. 13 óra 3 perc,
Hold – Vénusz szextil
Igazán kellemes délutánt tölthetünk el barátainkkal, vagy nagyon jó érzésekkel töltődhetünk fel, ha most valami különleges, szabadságunkat támogató programot szervezünk.
12.09. 0 óra 45 perc,
Hold – Merkúr kvadrát
Szerencsére ez a hatás álmunkban érkezik, így nem tudja kifejteni harmónia romboló hatását. Alvásunkat azonban nyugtalanná teheti.
12.09. 14 óra 50 perc,
Hold – Plútó kvadrát
Ez a bolygóállás, nagyon „belerondíthat” emberi kapcsolatainkba, harci kedvünk igen nagy tudatalatti erősítést kap, főleg ha a régi megszokott módon reagálunk. Mivel energiaszintetek is megnövekedhet, ezért jó ha ezt a feszültséget most kitomboljátok magatokból.
12.09. 18 óra, Hold – Nap trigon és Hold – Jupiter szembenállás
Az első hatás jó energiákkal érkezik, most optimisták, lelkesek vagyunk kapcsolatunkat illetően, de a másik hatás igyekszik ezt az idillt lerombolni. Érzelmeinket, és a hitünket támadja, ezért borúsan láthatjuk a jövőnket. A törvényesség is igyekszik megmutatni magát.
12.09. 19 óra 9 perc, Hold – Szaturnusz trigon
Az érzelmek most kitartással párosulnak, ráadásul tüzes jegyekben, ezért úgy érezhetjük, hogy semmi sem állhatja utunkat, mindent képesek vagyunk megvalósítani. Mondjuk jó lett volna ha nem este érkezik. Próbáljátok leállítani magatokat, és nem rápőrőgni a feladatokra, hanem megtalálni az egészséges egyensúlyt.
12.09. 22 óra 20 perc, Hold – Uránusz együttállás
Igen nagy feszültséget hozó állás, ami a konfliktusokon kívül balesetveszélyes helyzetekbe is belesodorhat minket! Legyetek óvatosak és körültekintőek, figyeljetek tudatosan oda, hogy kezeljétek a bennetek növekvő feszültséget. Nehezítheti az elalvást, ha túl vagytok pörögve, relaxáljatok, vagy vegyetek egy levendulaolajos fürdőt.
12.10. 2 óra 7 perc, Hold – Mars szextil
Sajnos még egy hatás, ami felboríthatja az éjszakai nyugalmunkat és álmatlanul forgolódáshoz vezethet. Éjszaka dolgozóknak viszont kimondottan támogató energia.
12.10. 13 óra 40 perc Hold a Bika jegyébe lép

További asztrológiai hatásokról olvashattok a decemberi horoszkópban! Kattints ide!

2016. decemberi horoszkóp – Lelassulás, változatos hatások

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek!
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés: Most különösebb tennivaló nincs a kertben.

Szerző: Dudás Mária asztrológus

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

error: A tartalmak másolása nem megengedett