Itt vagy most

Csillagjegyek rossz szokásai és tulajdonságai

Halak
Ha Halak vagy, az idealizmusod könnyen csaphat nagyravágyásba. Emellett hajlamos vagy kibújni a felelősség alól, ellustulni, sőt pesszimistának lenni!

Vízöntő
A Vízöntő gyakran viselkedik kiszámíthatatlanul és makacsul. Ha valamit szeretnél tőle, számíts rá, hogy pont az ellenkezőjét kapod majd!

Bak
A Bak a legrosszabb időszakaiban félénkké és visszahúzódóvá válik. A világgal szemben ilyenkor pesszimista, és rosszindulatot feltételez minden sarokból.

Nyilas
A Nyilas gyakran túl magabiztos – könnyen el is bízza magát. Hajlamos nem elég hálás lenni azért, ami jutott neki.

Skorpió
Titkolózó, féltékeny és manipulatív – ezekre számíts a Skorpiótól rosszabb pillanataiban.

Mérleg
Ha Mérleg vagy, és rossz passzba kerülsz, akkor nagyon nehezedre eshet döntést hozni, amivel másokat az őrületbe kergethetsz. Emellett hajlamos vagy lustának lenni, és a felszínt helyezni előtérbe a belső értékekkel szemben.

Szűz
A Szűz a csillagjegyek között a legőszintébb – viszont őszintesége olykor brutalitássá válhat, így könnyen megbánthat másokat. Mivel örök perfekcionista, ezért hajlamos leírni azokat, akiket nem tart tökéletesnek.

Oroszlán
A büszke és ragyogó Oroszlán végtelenül egoista, arrogáns, türelmetlen és féltékeny is tud lenni – de szerencsére csak ha rossz időszaka van.

Rák
A Rák nehezen kezeli az érzelmeit – hiperérzékeny, sértődékeny és gyanakvó. Emellett túlontúl ragaszkodik olyan dolgokhoz, amikhez nem volna érdemes.

Ikrek
Az Ikrek az egyik legszorongóbb és idegesebb a csillagjegyek között. Emiatt hajlamos ignorálni a munkáját és unalomba temetkezni – ami csak még több szorongást szül.

Bika
Ha makacsságról van szó, a pálmát a Bikák viszik. Ragaszkodásuk gyakran gátolja őket a fejlődésben, és túlzott materializmusuk eltereli a figyelmüket a szellemi értékekről.

Kos
A Kosok nem túl jó vitapartnerek: olyan dolgokat is támadásnak vesznek, amiket egyáltalán nem annak szánt a társuk. Nehezen meggyőzhető, bosszúálló természetűek.

The post Csillagjegyek rossz szokásai és tulajdonságai appeared first on SzórakozzOnline.

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett