Itt vagy most

CSAK ITT!!! Megkaptuk a 2020-as éves horoszkópot! Izgalmas éve lesz minden csillagjegynek!

MÉRLEG

A 2020-as év a megújulás éve lesz, amelynek egyik fő motivációja a világ jobbá tétele lesz. A karrieredet illetően egy nagyon sűrű évre kell számítanod, ami tele lesz fontos projektekkel, munkahelyi eseményekkel és rengeteg új ismeretséggel. Több figyelmet kell szentelned majd a munkahelyi kapcsolataidnak, jobban kivenni a részed a csapatmunkából és jobban megismerni a kollégák igényeit.

Nem lesz könnyű, ám meg kell majd találnod az arany középutat munka és magánélet között, mert ha az egyik javára billen a mérleg, azonnal meg fogod érezni annak nyomasztó hatását. Ha fontolgatod, hogy munkahelyet válts ebben az évben, akkor tartsd észben, hogy a március-június időszak lesz a legkedvezőbb hozzá. Október és november is remek lehetőségeket tartogat számodra.

A párkapcsolatban élő Mérlegeknek fel kell frissíteniük kapcsolatukat párjukkal és több megértéssel fordulniuk felé. Az egyedülállóak befelé tekintve jobban megismerik magukat és rájönnek, hogy mit várnak el egy kapcsolattól, ugyanakkor arra is, hogy mikor kell egy mérgező kötelékből kiszállni.

SKORPIÓ

A 2020-as év örömökben bővelkedő esztendő lesz számodra. Sokkal kevésbé leszel kritikus és szigorú önmagaddal, megbocsátod múltbéli hibáidat. Ezek mind segíteni fognak abban, hogy kivirágozz és a lehető legjobban kihasználd a kínálkozó lehetőségeket. A pároddal sokkal hatékonyabb lesz kettőtök között a kommunikáció, szexualitásotok új szintjét fedezitek fel és ha lehet, még intimebbé válik köztetek a kapocs.

Akik kevésbé sikeres kapcsolatban éltek eddig, azok közös megegyezéssel a különválás mellet döntenek. Az egyedülállóak nem fognak megelégedni csupán a fizikai vonzalommal és a futó kalandokkal, hanem végre időt szánnak magukra, hogy rájöjjenek, mit akarnak valójában a jövőben.

Mivel ez az év is eléggé sikeres volt számodra, ezért a karriered miatt nem kell félned, a pozitív hullám folytatódni fog. Több kötelezettséget is el kell majd vállalnod, de ezt megtiszteltetésnek fogod venni, amely mellett még mindig jut majd időd pihenni is.

NYILAS

Egy elemző évnek nézel elébe 2020-ban, amikor is igyekszel az életed minden aspektusát megvizsgálni és fontos döntéseket hozol a jövődre nézve. Az év első 5 hónapjában lehetséges, hogy áthelyeznek valahová, vagy a beosztásodon változtatnak majd. A legnagyobb fókusz a családodon lesz. Igyekszel minél több időt tölteni pároddal, szüleiddel, gyermekeiddel és utakat tervezel, hogy minél többet lehess azokkal, akik távol vannak tőled.

Az egyedülálló Nyilasok radikális változáson mennek keresztül a párkapcsolatokhoz való hozzáállásukat illetően. Próbálják sokkal jobban megérteni saját érzéseiket és begyógyítani múltbéli sebeket, amelyek még mindig megnehezítik életüket. Lehetséges, hogy valamilyen pszichoterápiát, vagy egyéb spirituális segítséget vesznek igénybe, hogy teljes harmóniába kerülhessenek végre.

BAK

Szakmai szempontból a 2020-as év egy remek év lesz nemzetközi kapcsolatok erősítésére. Ha saját üzleted van, akkor ebben az évben felvirágoztathatod, növelheted a bevételedet és a népszerűséged mértékét is. Spirituális téren nagy belső változáson mész keresztül, ám ebben nem biztos, hogy a párod támogatását élvezni fogod. Az egyedülálló Bakok az év első felében jelentős felfedezéseket tesznek önmagukkal kapcsolatban, a második felében pedig egy olyan baráti kapcsolat veszi kezdetét, amelyből mély szerelem alakulhat ki.

Március-április környékén egy nagy családi esemény következik be, mint például egy házasság, esetleg egy gyermekáldás, ami ugyan sok hónapnyi előkészülettel, ám annál nagyobb boldogságban és jó hangulatban telik majd. A kiadásokon kár is őrlődni.

VÍZÖNTŐ

A 2020-as év a szakmai és magánéleted terén is pozitív lesz. Ebben az évben meg fogod tanulni, hogyan promótáld magad és hogyan mutasd be, mennyit érsz valójában. A jó szerencse az év elejétől veled lesz és támogatni fog új munkahelyi lehetőségekben, akkor is, ha az külföldre szól majd. A szakmai kapcsolataid által nyert javaslatok sokat fognak segíteni az előre jutásodban.

Másrészről egy stresszes időszak is lesz az évben, amely során átmenetileg egy másfajta pozícióba kell majd helyezkedned, ám itt is meglesz a szükséges támogatás ahhoz, hogy megfelelően helyt állj és elégedett légy a teljesítményeddel, ahogyan a feljebbvalóid is. Egy új otthon esetleg gyermekáldás is kilátásban van. Sok Vízöntő találja szemben magát a kihívással, hogy megfejtse, mi is az élete értelme és újra definiálja a helyét a társadalomban.

HALAK

A 2020-as évben az egyedülálló Halak megtalálják azt a szerelmet, amiről mindig is álmodtak és ez különösen áprilisban a legesélyesebb. Semmi nevetséges szituáció, félelem, vagy kétségek. A lelki társ mellett ilyet nem is lehet tapasztalni. Ha egy ideje titkon álmodozol egy személyről, ám lehetetlennek tartod, hogy a szerelem kibontakozzon, akkor ez az év meg fogja adni a lehetőséget rá. Olyan kapcsolat alakulhat ki köztetek, amely eljegyzésbe és házasságba is torkollhat.

A párkapcsolatban élő Halak több kommunikációra és szenvedélyre vágynak, amelyről bátran beszélni fognak kedvesükkel. Ez az év vagy az újraéledés és újrakezdés vagy az elválás időszaka lesz, amely végre pontot tesz egy negatív energiájú ciklus végére.

A karriered terén olyan strukturális változások következnek be, amelyek átmenetileg elkedvetlenítenek, ám amelyek miatt újra fogod értékelni a céljaidat. Jelentős pozitív fordulat következhet be az év második felében, amikor is sikerül letenned egy vizsgát, elfogadják egy kérelmedet vagy felvételt nyersz valahová.

Forrás:

Iratkozz fel ingyenes útmutatásainkra!

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett