Itt vagy most

Cigány horoszkóp 2018 augusztus hónapjára!

Csillag – Oroszlán

Az Oroszlán a saját egészségi állapotával van elfoglalva, de ez nem akadályozza meg abban, hogy kiélvezze a szabadnapjait. Jól teszi, ha összepakol és néhány barát társaságában igyekszik kihasználni minden adódó alkalmat a szórakozásra, lazításra. Szerencse napjai a 13, 20 és 29.

Harang – Szűz

A Szűz számára ez egy rendkívül sok kérdéssel teli hónap lesz, melyek mindenikére még nem tudja a választ. Igyekszik megszokni az új helyzeteket és alkalmazkodni hozzájuk, ehhez azonban sok türelemre lesz szüksége. Szerencse napjai a 2, 16 és 20.

Pénzérme – Mérleg

A magánéletben némi probléma adódik a Mérleg számára, melyet igyekszik rendbe hozni a rá jellemző diplomatikusság segítségével. Szembesül azzal is, hogy mennyit jelent partnere számára, aki sokszor beáldozta magát a kapcsolatuk megmaradása érdekében. Szerencse napjai a következőek: 3, 7 és 26.

Kés – Skorpió

Új dolgokat szeretne kipróbálni, de minduntalan akadályokba ütközik. Szüksége lesz minden személyes báját és ismertségét bevetnie, a kitűzött célok elérése érdekében. Ne ijedjen meg a visszautasításoktól és legyen kitartó tervei megvalósulása érdekében. Szerencse napjai a 14, 25 és a 30.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett