Itt vagy most

Az augusztusi 11-i részleges napfogyatkozás horoszkópjának üzenete minden csillagjegynek!

Az augusztusi 11-i részleges napfogyatkozás horoszkópjának üzenete minden csillagjegynek!

Ha azt hitted, hogy a nagy fogyatkozások időszaka már lejárt, akkor íme itt egy újabb. Augusztus 11-én az égbolton egy részleges napfogyatkozás fog lezajlani, mely az Oroszlán jegyében fog végbemenni.

Aki kicsit is jártas az asztrológia világában, az tudhatja, hogy a napfogyatkozások óriási hatással vannak az életünkre. Új fejezeteket, új ajtókat nyithatnak az életünkben, így kicsit közelebb kerülhetünk ahhoz a személyhez, akik mindig is akartunk lenni. Ezekben az időszakokban erőre kapunk, motivációval és kitartással állunk hozzá dolgainkhoz.

Az Univerzum mindig kínál számunkra valamit, az már csak rajtunk áll, hogy miként élünk a lehetőségekkel, miként tudjuk alakítani, formálni az életünket. Az Oroszlán csillagjegy mindenek előtt az önszeretetet hirdeti, ezért a mostani napfogyatkozás leginkább erre tanít bennünket.

Kos – Új korszakba lépsz, ami a kreativitásod és a szórakozást illeti

Úgy érzed, hogy a lappangó kreativitásod most a felszínre kíván törni? Kiélnéd már egy kicsit a művészi hajlamaidat? Gondolj a világra úgy, mintha egy óriási játszótér lenne, tedd félre az aggályaidat és érezd jól magad.

Bika – Turbózd fel az otthoni környezeted

100%-ig biztonságban érzed magad az otthonodban? Úgy érzed, mintha egy fal állna közted és a családod közt? Olyan otthonra van szükséged, ahova hazajárhat a szíved megpihenni. Dekorálj és rendezz át mindent! Élénkítsd fel a szeretteiddel való kapcsolataidat.

Ikrek – Érezd a szabadságot és a felszabadultságot a megnyilatkozásaidban

Azt mondod ki, amit valójában gondolsz, vagy azt mondod, amit mondanod kell? Ideje, hogy rátalálj az igaz szavaidra és kifejezd a valósi érzéseidet. Ne hagyd, hogy bármi is visszatartson az igazság kimondásától. Ülj le, hallgass meg másokat őszinteséggel, mert ez rád is jó hatással lesz.

Rák – Egy új anyagi projekt kezdődik

Mindig vagyonról és sok pénzről álmodtál, de még csak rá sem mersz nézni a bankszámládra? A pénz az alapja sok földi dolognak. Ha nem sikerül annyi pénz keresned, mint amennyit szeretnél, akkor ideje stratégiát váltani anyagiak terén.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett