Itt vagy most
angyalok üzenete

Az angyalok üzenete 2020 júliusában!

Az angyalok üzenete 2020 júliusában!

A júliusi hónap a munkáról, a munkáról, és a munkáról fog szólni, egészen addig, míg a terveid, azok megvalósításai körvonalazódni nem kezdenek.

Az angyalok üzenete 2017 júliusában!

Törekedj arra, hogy ne ess bele a saját egód által állított csapdába, és ha szükségét érzed, kérj segítséget szakemberektől. Törekedj a profizmusra, ne hagyd, hogy a szakmádban úrrá legyenek rajtad az érzelmeid, mert ezek meggátolhatnak abban, hogy észrevedd a fától az erdőt.

Légy kedves önmagadhoz, ne hibáztasd, vádold magad, főként a múlt hibái miatt. Kérj áldást az angyaloktól az életedre. Július 9-ig, megszabadulhatsz a negatív érzelmektől, amelyek lehúznak, elkedvetlenítenek. Törekedned kell az új, pozitív energiák kialakítására, amelyek erőt adnak neked, amelyek arra ösztönöznek, hogy kilépj a komfortzónádból, és higgy magadban, megújult erővel pedig változtass az életeden.

A hónap első szakasza

Egészen július 10-ig nagyon sok dolgod lesz, ami kimerítően hat majd rád, úgy érzed, hogy mindenki tőled reméli a jó életet, miközben te kétfelé szakadsz. Ahogy már említettük, július 9-én igyekezz megszabadulni a régen történt, negatív energiáidtól, és irányítsd figyelmedet valami egészen új fele, ahol megtalálod a célt, a helyedet az életben. Engedd, hogy érvényesüljenek a teremtő energiák az életedben. Az egyetlen dolog, amit tarts be, hogy ne mondj ellent az Univerzumnak, az akaratának.

A hónap középső szakasza

Július 11. és 20. között törekedj a szabadságra, vesd bele magad a mélyvízbe, hogy rágyere arra, hogy ki is vagy valójában, mi a célod az életedben, milyen képességekkel rendelkezel. Próbálgasd a szárnyaidat, és a válaszokat az angyalok azonnal eljuttatják hozzád. Ha valamiben elakadsz, kérj segítséget másoktól, bármiről is legyen szó. A benned lévő energiák mindenben támogatni fognak, így ne félj az ismeretlentől, hanem légy bátor, kezdeményező, mert végül elnyered a jutalmad, amire mindig is vágytál.

A hónap utolsó szakasza

Július 21-től egészen a hónap végéig mindent tégy meg azért, hogy ismét két lábbal állj a földön. Lehetnek olyan napok, amikor egy bizonyos pénzösszeget el fogsz bukni, de éppen ezért mindig résen kell lenned, és ne hagyd, hogy az egód teljesen elszívja az életerődet.

Ne hasonlítgasd magad másokhoz, és ne is bízd el túlságosan magad, törekedj arra, hogy mindig szeretetből cselekedj, és kérd az angyalok segítségét, hogy még együttérzőbbé válhass. Mielőtt döntést hoznál, jól gondold végig a helyzetedet, hallgass a megérzéseidre, és maradj kapcsolatban az angyalok energiáival.

A július nagy változásokat hoz az életedben, de légy bátor, ne félj az új kihívásoktól.

Forrás:

Gyűjts pontokat és válassz ajándékot!

## Részletek itt ##

Related posts

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett