Itt vagy most
ajándék

Az angyalok üzenete 2018 októberében!

Az angyalok üzenete 2018 októberében!

Amennyiben kíváncsi vagy az angyalok üzenetére, olvasd végig az alábbi összeállítást, így megtudod, hogy mire számíthatsz idén októberben.

Számolhatsz pénzügyi gondokkal, ezért megtörténhet, hogy segítséget kell kérned, és meg kell tanulnod nemet mondani is. A munkahelyeden kellemetlenségek adódhatnak, például lehet, hogy nem hosszabbítják meg a szerződésedet, a családi vállalkozásod csődbe megy, vagy egy sok időt és energiát felemésztő projekt nem sikerül.

Emiatt, idén októberben újra kell tervezned az életedet. Hagyatkozz a megérzésedre, a tapasztalatodra, a bölcsességedre, és fedezd fel újra önmagadat, az értékeidet, az erősségeidet. Ne feledd, mindig okkal történik minden, és elsőre semmi sem az, aminek látszik. De Mihály arkangyal megerősít abban, hogy jó úton jársz, ezért légy bátor és kitartó, mert sikerülni fog az új életed. Egy másik fontos angyali üzenet az, hogy teret kell adnod mindazon dolgoknak, amelyek fontosak számodra.

A hónap első harmada

Október 10-ig az fogja jelenteni a legnagyobb kihívást, hogy megoldást találj azokra a problémákra, amelyek az utadban állnak és megakadályoznak abban, hogy elérd a céljaidat. Azonban ne feledd, ha valami késik, nem múlik, és vannak helyzetek, amikor jót tesz, ha valami nem úgy alakul, ahogyan számítottál volna rá. Fontos, hogy meghatározd a prioritásokat az életedben, ami szerint élni szeretnél. Emlékeztesd magad arra, hogy minden jót és pozitívat megérdemelsz, mert az Univerzum folyamatosan melletted van.

A hónap második harmada

Október 11. és 22. között sok lesz a dolgod, feladatot, amit komolyan kell venned, ha szeretnél sikereket elkönyvelni. Légy következetes, tudatos, mert így lépésről lépésre sikerülni fog megvalósítani az álmaidat. Közben arra is rájöhetsz, hogy ki is vagy valójában, melyek azok a dolgok, amelyek téged meghatároznak, és elégedetté tesznek. Mindig figyelj oda a belső hangokra, amelyek a lelkedből, a tudatalattidból származnak, mert ezáltal számos lehetőség nyílik meg előtted.

A hónap utolsó harmada

Október 23-tól a hónap végéig próbálj meg csapatban gondolkozni, és dolgozni, segíteni másoknak az előrejutásban, haladásban. Meg kell vizsgálnod azokat a helyzeteket, amelyek valami miatt lehúznak, elkedvetlenítenek, és ezeknek az okait ki kell iktatnod. Ugyanakkor figyelj a pozitív dolgokra is, amelyek jókedvre derítenek, mert ezekből az élményekből tudsz töltekezni. Fontos megértened azt, hogy a változás mindig belőled indul, benned kell megtörténjen. Ne bújj álarcok mögé, hanem légy őszinte és keresd az élet mélyebb értelmét. Ha ez sikerül, pozitív változásokról, eredményekről számolhatsz be mindenkinek.

Forrás: Delia Muresan/Fordítás:

  • Napi Tarot Üzenet 12.09
    by admin on 2018-12-09 at 05:06

    “Te egy sebet hordozol magadban. Az egóval egész lényed egy nagy sebbé válik. És te mindenhová magaddal cipeled ezt a sebet. Senki nem akar téged megbántani; ne gondold, hogy az emberek csak arra várnak, hogy […]

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett