Itt vagy most
nyitottság

Augusztus 25. Ikrek fogyó Hold – Nyitottság, változékonyság!

Augusztus 25. Ikrek fogyó Hold – Nyitottság, változékonyság!

ikrek

Általánosságban:
Ezeken a napokon talpraesettek, mozgékonyak és vidámak és mindenre nyitottak vagyunk. Az ötletektől csak úgy zsong a fejük, de ezek általában meg is maradnak elméleti síkon, ha nem állunk neki a megvalósításnak. Új kapcsolatokat köthettek, úgyhogy ne otthon üljetek, és várjátok a csodát, hanem menjenek emberek közé! Az Ikrek napok alkalmasak vizsgázásra, tanulásra, írásra és bármilyen kommunikációra. Ha nyilvános szereplés vár Rátok, a siker nem marad el, a megfelelő szavak, mondatok csak úgy áradnak belőletek. Alkalmasak még ezek a napok üzleti megbeszélésre is, új tervek megvalósítására.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, tigrisszem

Holdra ható egyéb energiák:
08
.25. 0 óra 39 perc, Ikrek jegyébe lép a Hold
08.25. 5 óra 40 perc,
Hold – Nap kvadrát
Nem mondhatni könnyednek a reggeli kezdést, mert mást akar a férfi mást a nő. Akinek nincs párja, az saját magában tapasztalhatja meg az ösztönös és tudatos oldal ellentétét. Ne hagyjátok, hogy az energiák ráncigáljanak benneteket, teremtsétek meg belső harmóniátokat tudatosan.
08.25. 18 óra 30 perc,
Hold – Szaturnusz szembenállás
Az este hasonló diszharmóniát érezhetünk mint reggel, ha nem figyelünk továbbra is tudatosan. Szomorúnak, levertnek, magányosnak, elhagyatottnak érezhetjük magunkat. Ne hagyjátok, hogy magával sodorjon ez az érzés. Mozogjatok egy kicsit, vegyetek mély levegőket és amikor kifújjátok érezzétek, ahogy a feszültség távozik belőletek.
08.25. 19 óra 30 perc, Hold – Mars szembenállás
És ha az előző két hatás nem lett volna elég, akkor itt a következő, ami lelki egyensúlyunkat igyekszik felborítani. Belső feszültségünk tovább növekszik, legjobb ha valamilyen módon kitomboljátok magatokat, különben nehezen fog menni az elalvás.
08.25. 20 óra 5 perc, Hold – Neptunusz kvadrát
Már leírni is fárasztó ezt a sok hátráltató hatást. Egyfelől a levertség újra erősödhet bennünk, másfelől nagyon zavaros dolgok történhetnek velünk, és valószínűleg nagyon nehezen jutunk túl a káoszon. Nagyon vigyázzunk az alkohollal, gyógyszerekkel és más tudatmódosító szerekkel, mert most teljesen másképpen hatnak, mint ahogyan számítunk rá.
08.26 19 óra, Hold – Uránusz szextil
Az este az újdonságok, izgalmak jegyében teljen, ezért most semmiképpen ne otthoni programot tervezzetek. Ha nem adjátok meg magatoknak a mostani hatás sugallta igényeket, akkor izgatottak és feszültek lehettek.
08.26. 22 óra 10 perc, Hold – Vénusz kvadrát
Más az igénye a lelkünknek és mástól érezzük harmóniában magunkat. Inkább menjünk gyorsan aludni.
08.26. 0 óra után, Hold – Jupiter kvadrát
Szerencsére ez a hatás álmunkban érkezik, így nem sokat érzünk optimizmus rombolásából.
08.26. 2 óra 30 perc, Hold – Merkúr kvadrát
Szintén egy álmunkban érkező hatás, ami ébredésünk okozója lehet. Azok szenvedik meg, akik kimondatlan sérelmekkel küzdenek.
08.27. 5 óra 06 perc, Rák jegyébe lép a Hold

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Tüdők, hörgők, kar, váll kezelésére alkalmas időszak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtétet ne tervezzetek!
Háztartás: Ágynemű, matracok átszellőztetése, írnivalók intézése
Szépségápolás: Frissítő fürdők, kézápolás
Kertészkedés: Beteg növények kezelése, elvirágzott bokrok visszanyírása, kamra, pince takarítás

Forrás:

Szerző: Dudás Mária asztrológus

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett