Itt vagy most

Augusztus 11. – Újhold és részleges Napfogyatkozás – egy erős újrakezdés a Világegyetem részéről!

Egy Napfogyatkozás, legyen az akár részleges, alapjaiban rázhatja meg eddigi életünket, csak azért, hogy egy új kezdetbe vághassunk bele, melyhez az Univerzum is láthatóan beleegyezését adja. Ilyenkor jelentős metamorfózisoknak lehetünk tanúi, melyek drámai végeket és erős kezdéseket foglalnak magukba.

Jó alkalom arra, hogy számot vessünk életünk eddigi szakaszával, hogy számba vegyük a jövő nyújtotta lehetőségeket, mindezt azért, hogy jó irányban indulhassunk el. Arra ösztönöz bennünket, hogy tudatosítsuk önmagunk számára, mit is szeretnénk megvalósítani a jövőben, mit szeretnénk az élettől és mit érdemlünk meg.

Felszínre hozza, a mindenikünkben ott rejlő ragyogást, a belső fényt, arra ösztönözve bennünket, hogy a jövőben, bárhol is leszünk, ne próbáljuk elrejteni, hanem büszkén vállaljuk fel azt.

Forrás:

  • Napi Tarot Üzenet 12.11
    by admin on 2018-12-11 at 00:01

    “A Zen azt akarja, hogy bőségben élj, hogy teljességben élj, hogy intenzíven élj – nem a minimumon, ahogy a kereszténység akarja, hanem a maximumon, túláradón. Életednek másokat is meg kell […]

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett