Itt vagy most

Augusztus 11. – Újhold és részleges Napfogyatkozás – egy erős újrakezdés a Világegyetem részéről!

Augusztus 11. – Újhold és részleges Napfogyatkozás – egy erős újrakezdés a Világegyetem részéről!

Asztrológiai szempontból augusztus 11-e nagy jelentőséggel bíró időpont.

Ekkor különleges és erős asztrális befolyások érhetnek bennünket, melyeket nem kerülhetünk el. Ezek egyike a részleges Napfogyatkozás, mely jelen századunk 13-dik ilyen jellegű asztrális eseménye, és amely sajnos nem lesz látható hazánk területéről. Földünk más részein, Finnországban, Norvégiában, Grönlandon vagy a Brit-szigeten élők azonban gyönyörködhetnek a jelenségben, de hatása bennünket sem fog elkerülni.

Ez az időpont egy új kezdetet jelenthet számunkra, elhozva több régi problémánkra a megoldást. Előfordulhat ugyanakkor, hogy kommunikációbeli nehézségekkel kell megküzdenünk, de ez nem lesz állandó.

Augusztus 19-én minden visszatér a régi kerékvágásba, addig viszont meg kell oldanunk azokat a problémákat, melyek jó ideje helyben tartottak bennünket. Ez az időszak egyben a tisztulás ideje lesz számunkra, kitisztítva életünkből a negatív dolgokat, személyeket, válsághelyzeteket, hogy emelt fővel tudjunk haladni tovább.

  • Napi Tarot Üzenet – 11.18.
    by admin on 2018-11-18 at 10:22

    Semmi sem olyan fontos az ember számára, mint a sorsa, semmi sem olyan félelmetes, mint az örök élet. / Pascal / Az elérhető vágyaid és a tisztességes ambícióid megvalósulhatnak. Az igyekezeted nem lesz […]

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett