Itt vagy most

Asztrológia: Szeptemberi horoszkóp! Olvasd el, hogy mit tartogat számodra!

Oroszlán

Nem lesz túlságosan jó hatással rád ez az ősz. Úgy érzed, hogy teljesen le vagy lassulva, és kicsit rádtelepszik az érdektelenség. Nem találod a helyed a világban, és már-már idegesítővé válsz a környezeted számára. A lassú, és szomorkás napok után azonban szerencsére megtalálod a fényt az alagút végén, és újra önmagad leszel.

Szűz

Egy belső nyugtalanság lesz úrrá rajtad, előtörnek bizonyos múltbeli dolgok, és szorongással telnek meg a hétköznapjaid. Próbálj a jelenre koncentrálni, ne rágódj azon, hogy mit hoz a jövő, vagy mi történt a múltban. A belső nyugtalanság a jövőtől, a bizonytalanságtól való félelem eredménye. Anyagi szempontból viszont pozitív változásokat tartogat számodra az ősz.

Mérleg

A szerencse melléd fog szegődni, éppen ezért az élet minden területén csak jó dolgok várnak rád. Azonban légy óvatos, mert mások is észreveszik, hogy milyen jól mennek a dolgaid, és lehetséges, hogy kihasználnak. Néhány kellemetlen baráti beszélgetés is vár rád, ugyanis, ami a múltban történt, úgy érzed, muszáj tisztázni.

Skorpió

Kissé negatív időszak vár rád, mindig a pohár üres felét látod csak. Gondolj arra, ez csak egy múló pillanat, igyekezz megnyugodni. A legjobb az lenne, ha el tudnál menni szabadságra, és egy kis időt tölthetnél csak magaddal. A rohanás, kapkodás, kétségbeesés helyett most egy kis nyugalomra lesz szükséged.

Gyűjts pontokat és válassz ajándékot!

## Részletek itt ##

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett