Itt vagy most

Asztrológia: Az október intenzív energiái rendkívül nagy hatással lesznek mindennapjainkra!

Asztrológia: Az október intenzív energiái rendkívül nagy hatással lesznek mindennapjainkra!

Az előttünk álló október igencsak magas energiákkal bíró hónapnak ígérkezik. Habár ezek az energiaváltozások kevésbé lesznek észrevehetőek, mégis fontos változásokat hoznak.

Rögtön a hónap elején a Vénusz visszavonulása, és az azután következő Újhold energiái dominálnak. Az október 5-én visszavonuló Vénusz szenvedélyt hoz életünkbe és feléleszti a rég feledésbe merült kreatív énünket is. Ám sajnos nem csak pozitív energiákkal vesz körbe ezen bolygó mozgása, a visszavonulás ideje alatt szexuális életünk terén frusztrációkat és félreértéseket élhetünk át.

A Vénusz ezen bolygómozgása október 5-től egészen, november közepéig érezteti hatását, nem úgy, mint az október 8-án beköszöntő Újhold, melynek energiái sokkal intenzívebbek lesznek, de rövidebb ideig tartanak.

Az Újhold miatt sokkal érzékenyebbekké és ingerlékenyebbekké válunk, így jó nagy adag türelemre és kitartásra lesz szükségünk. Kiváló időszak arra, hogy megszabaduljunk a bennünket körbevevő negatív emberektől, akik már oly régóta szívják éltető energiáinkat. Végre lehetőséged nyílik arra, hogy kitörj mindazon személyek szorításából, akik idáig csak hátráltattak. Érzelmeidet tudatosan nyugodtabb mederbe tereld, mert csak úgy tudsz ésszerű döntéseket hozni, ha a lehető legnyugodtabb lelkiállapotba kerülsz.

A hónap vége fele közeledve érezni fogjuk, hogy az október energiái miként alakították mindennapjainkat. Az októbert végül 24-én beköszönő Telihold energiái koronázzák meg, melyek egész novemberben segítségünkre lesznek abban, hogy rátalálhassunk önmagunkra, és a számunkra kiszabott útra.

A Bika jegyében domináló Telihold változásokat és izgalmakat tartogat. Végre egy olyan időszak következik, amikor kicsit tisztábban láthatjuk a dolgokat és figyelmünket az igazán fontos dolgokra összpontosíthatjuk.

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett