Itt vagy most
horoszkop csillagjegy

Áruld el mi a csillagjegyed és én elmondom milyen meghökkentő tulajdonsággal rendelkezel!

Mérleg – Szereti a csendet!

Mindig mosolygós, barátságos és vidám, ezért barátai is gyakran folyamodnak hozzá tanácsért. A Mérleg azonban szereti eltitkolni magánéletét és ódzkodik olyan döntéseket hozni, melyek kényelmetlen helyzetet teremtenek számára.

Skorpió – Rendkívül szarkasztikus!

Ritkán mondható el róla, hogy vicces, hiszen a humor nem az erőssége. Azonban az irónia fontos jellemzője, melyet sokszor azonban társai nem értenek.

Nyilas – Jellemzője a komolyság!

Bár első látásra úgy tűnik, hogy szereti a kalandot és a szórakozást, kevesen tudják róla, hogy nem felszínes, ellenkezőleg, nagymértékű aprólékosság jellemzi őt.

Bak – Szereti a szórakozást!

Annak ellenére, hogy a komolyság, a munka szeretete, és a nehezen barátkozás jellemzi, szeret néha kirúgni a hámból, és önfeledten szórakozni.

Vízöntő – Titkolja félénkségét!

Bár mindig a figyelem középpontjában van, a Vízöntő hölgy nagyon érzelmes, érzékeny és magába fojtja érzelmeit. Ezeket azonban, a maga köré növesztett ”páncéljai” alá rejti, hogy mások ne láthassák.

Halak – Titkon több figyelemre vágyik!

Sok időt tölt egyedül, saját álmaiban lubickolva, és úgy tűnik, hogy senkire nincs szüksége. A valóságban azonban semmire sem vágyik jobban, mint, hogy valaki kimentse a bizonytalanságából és a nyugtalanságából.

Forrás:

Heti szerelmi horoszkóp június 11-től: Akár párkapcsolatban vagy, akár egyedül élsz, nagy szerelmi sikerek várnak!

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett