Itt vagy most
mérleg növő hold

Április 09. Mérleg növő Hold, Telihold – Harmónia és elengedés

Április 09. Mérleg növő Hold, Telihold – Harmónia és elengedés

merleg_novo_foÁltalánosságban:
Harmónia és romantika. Most elsimíthatjátok a vitás helyzeteket, ápolhatjátok kapcsolataitokat. Legyetek nyitottak, szórakozzatok, ismerkedjetek és élvezzék az életet. Nagyon romantikusak, érzékenyek, kreatívak, alkotó kedvűek lehettek, a művészet előtérbe kerül ezeken a napokon. Ha szépíteni szeretnétek lakásotokat vagy saját magatokat, most itt az alkalom! Kedvező időszak bármilyen társasági és kulturális programra. Higgyetek magatokban, hogy képesek vagytok minden téren nyugalmat és harmóniát teremteni!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, jade

Holdra ható egyéb energiák:
04.09. 14 óra 34 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép
04.11. 0 óra 55 perc,
Hold – Jupiter együttállás
Egy csodálatos energia, ami éjszaka érkezik, így igen csak szeretetteljes, csodás álmaink lehetnek.
04.11. 3 óra 55,
Hold – Plútó kvadrát
Sajnos ez az állás állás eléggé elronthatja csodás álmainkat, és felkavarva a tudattalant, eléggé morcossá tehet minket reggelre. Legyetek óvatosak, és ha feszültséget éreztek inkább vonuljatok félre. Hangulatotok is ingadozhat, ügyeljetek a lelki töltődésetekre!
04.11. 8 óra 09 perc, TELIHOLD!
04.11. 13 óra 30 perc, Hold – Uránusz szembenállás
Az égi energiák megint kellemetlenkedni próbálnak. Ez a hatás lázadóvá tesz bennünket, mindennek ellenállunk, mindenkivel szemben lázadunk, tele vagyunk feszültséggel. Hamar puskaporossá válhat a helyzet, így jobb ha most inkább az egyedüllétet választjátok, és valamilyen módon levezetitek a feszültséget. Minél inkább próbáltok mások elvárásainak megfelelni, annál nagyobb lesz a belső feszültségetek.
04.11. 20 óra 15 perc, Hold – Szaturnusz sextil
Az esténk azonban kellemesnek ígérkezik, mert a jó öreg Szaturnusz rendet csinál. Bár a két bolygó jelképisége eléggé ellentétes egymással, most azonban átmenetileg békét kötnek, és ha valóban akarjuk, segítenek rendezni az érzelmi feszültségeket, kapcsolati konfliktusokat.
04.12. 0 óra 41 perc, Hold a Skorpió jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Vese, csípő, hólyaggal kapcsolatos gyógykezelésekre alkalmas nap. Érdemes ilyenkor több folyadékkal, vagy léböjttel segíteni szervezetünk méregtelenítését.
Háztartás: lakásszépítésre a legalkalmasabb nap, ilyenkor vagyunk a legkreatívabbak. szellőztetés, virágok elrendezése.
Szépségápolás: vízi torna, frissítő fürdők
Kertészkedés: Évelők átültetése, szaporítása.

Szerző: Dudás Mária

Forrás:

  • Napi Tarot Üzenet – 11.18.
    by admin on 2018-11-18 at 10:22

    Semmi sem olyan fontos az ember számára, mint a sorsa, semmi sem olyan félelmetes, mint az örök élet. / Pascal / Az elérhető vágyaid és a tisztességes ambícióid megvalósulhatnak. Az igyekezeted nem lesz […]

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett