You are here
asztrális hatások 2017 Asztrológia Egyéb Ezotéria 

Aki most nem cselekszik, később bánhatja! Asztrális jelenségek és hatások az év utolsó napjaira!

Aki most nem cselekszik, később bánhatja! Asztrális jelenségek és hatások az év utolsó napjaira!

A Merkúr retrográd mozgásban van, a Mars a Halak jegyében tartózkodik, és a téli napfordulóban Újhold alakult, így azt mondhatjuk, hogy 2016 vége kalendarisztikus eseményekben igencsak gazdag. Ez pedig azt jelenti, hogy ha eddig nem intéztünk el mindent, most lehetőséget kapunk, hogy lezárjuk elintézetlen dolgainkat 2016-ban.

Most vegyük sorra az égi jelenségek üzeneteit, befolyását életünkre!

A retrográd mozgásban lévő Merkúr

Ez az utolsó momentum, amikor ebben az évben még a Merkúr retrográd mozgásban lesz, amely december 19-én kezdődött és egészen 2017. január 8-ig fog eltartani.

A retrográd mozgásban lévő Merkúr mindig arra ösztönöz bennünket, hogy nézzünk önmagunkba, vizsgáljuk meg lelkünket, hogy előhozzuk a megoldatlan dolgokat a tudatalattinkból. A Plútó is segítségünkre lesz, kivezet a sötétségből és megmutatja a fény fele vezető utat. Az Uránusz abban segít, hogy ismét szabadok, függetlenek lehessünk, és felejtsük el a félelmet. Ahhoz, hogy újjászülessünk, meg kell szabadulnunk a régi beidegződéseinktől, szokásainktól, győzzük le a bennünk lévő negatív erőket, és öleljük át lelkünk pozitív oldalát.

Téli napforduló: December 21-e

Ez az az időszak, amikor a lelki, spirituális dolgokra leszünk fogékonyak, amikor befele fordulunk. Megszabadulunk a régi görcsöktől, félelmektől, haszontalan dolgoktól, és az újjászületésre összpontosítunk, hiszen ez a legfontosabb teendőnk az évnek ezen időszakában. Úgy tartják, hogy a téli napfordulókor, különösen Újhold idején, a fizikai és a lelki világ között határ nagyon vékonnyá válik, így sokkal könnyebb lesz az álmainkkal kapcsolatban tervet készíteni, hiszen ebben a lelkünk is segít, megsúgja, hogy mit kell tennünk. Figyeljünk a belső hangokra.

A Mars a Halak jegyében

A Mars a Merkúr hatását segíti elő úgy, hogy több lehetőséget biztosít arra, hogy az álmok, és ne a cselekvés fontosságára fektessük a hangsúlyt. Abban segít ez a bolygó, hogy az álmainkra, érzelmeinkre koncentráljunk, és irányt mutat, hogy mit kell ilyenkor tennünk, és mit nem.

Újhold a Bak jegyében

Ha tisztában vagyunk az álmainkkal, és elvégeztük a lelki nagytakarítást is, akkor igyekezzünk új célokat kitűzni, amiben segít a december 29-i Újhold is. Ez egy ideális nap, hogy megtervezzük a jövőnket, a céljainkat, hiszen ekkor már érezhetően hosszabbak a nappalok és rövidebbek lesznek az éjszakák.

2017: Egy új kezdet

2017 az 1-es szám vibrációjának éve lesz, mivel 2+0+1+7 = 10 = 1+0 = 1, ami azt jelenti, hogy elérkezett az idő az újrakezdéshez, mivel 2017 egy 9 éves ciklus első esztendője. El kell engednünk a múltat, és előre kell tekintenünk. Alakítsuk át az életünket, szabaduljunk meg a kötöttségektől, legyünk őszinték magunkkal szemben, ne szégyelljük a hibáinkat, ne tagadjuk le azokat, hanem helyettük figyeljünk a pozitív dolgokra. Ne viseljük többé a tökéletesség maszkját, bátran vállaljuk önmagunkat, mert csak így lehet teljes, boldog életet élni a következő 9 évben.

Forrás:

  • Január 19-21: Robbanásszerű, pozitív...

    A hetünk fénypontja hogy a Nap ma este 22.20 perckor elhagyja a Bak kicsit hideg, zord jegyét és átlép a Vízöntő jegyébe! Fellélegezhetünk, mert mostantól […]

  • Nincs rövid út a boldogsághoz!

      Te melyik hírességért rajongsz? Miért is tetszik neked? Mert olyan sármos, vagy gyönyörű, esetleg mert mindig olyan csinos? Szóval igazából semmit nem tudsz róla, […]

  • Szaturnusz jegyváltás, 2017. Január 26-án…

    Január 26-án, 16 óra 20 perckor, budapesti idő szerint, 2 és fél év után a Szaturnusz átlép a Nyilas jegyébe, ami a következő 2 és [Tovább olvasom […]

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett