Itt vagy most

A szeptember 14-i Telihold, nagy meglepetéseket és szélsőséges átalakulásokat tartogat minden csillagjegy számára!

A szeptember 14-i Telihold, nagy meglepetéseket és szélsőséges átalakulásokat tartogat minden csillagjegy számára!

Szeptember 13-ról 14-re virradó éjszaka a Halak jegyében lévő Teliholdnak lehetünk tanúi, mely csillagjegyre az érzékenység és az érzelmi telítettség jellemző. Ennek az időszaknak a kulcsszavai a következők lesznek: változás, átalakulás, növekedés, bőség, kommunikáció, a negatívumok kiküszöbölése, pozitív változás és új kezdetek. Nézzük akkor, mit is tartogatnak a csillagok az elkövetkező időszakra, a különböző csillagjegyek szülöttei számára!

 

A Kos számára ideje lesz feladni a múltat. Igyekezz elterelni figyelmedet a megtörtént dolgokról, és próbálj minden erőddel a jelen pillanatra összpontosítani. Szabadítsd ki magad a múlt fogságából, és igyekezz a mában élni. Keresd a boldogságot az apró dolgokban, és életed minden bizonnyal megváltozik.

A Bika egy életre szóló leckét tanulhat meg!

A következő időszak csak szépet tartogat számodra, mivel hajlandó vagy kísérletezni, sőt arra is, hogy kilépj a komfort zónádból, új dolgokat tanulj és képes légy félelem nélkül élni. Egy fontos lecke gyökeresen megváltoztathat téged.

Az Ikrek életébe új dolgok jöhetnek!

Merd legalább egyszer az életben az első helyre tenni önmagad. Ez nem egy önző gesztus, hanem a szeretet gesztusa. Merj hinni magadban, és harcolni annak érdekében, hogy boldog lehess, és teljesíthesd saját álmaidat. Éld azt az életet, amelyet szerettél volna mindig is élni.

A Rák teljes mértékben szakít a régi kapcsolatokkal!

Új fejezet indul számodra, amely nemcsak a szakmai, hanem a személyes életed szempontjából is rendkívül fontos lesz. A dolgok szépen megváltoznak, és te boldogabb leszel, mint valaha. Távolítsd el az életedből azokat a negatív dolgokat, amelyek hónapok óta nehezítik a lelked.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett