Itt vagy most
ajándék Egyéb 

5 ajándék az angyaloktól Karácsonyra, amikre szükséged lesz 2017-ben

5 ajándék az angyaloktól Karácsonyra, amikre szükséged lesz 2017-ben

Készségesen osztogatják angyalaink az áldásos ajándékaikat egész évben, de Karácsony tájékában különösen kitesznek magukért, hogy a megfelelő útravalóval vághassunk majd neki az új évnek. Vajon mi rejlik a szeretetcsomagjukban, mivel látnak el bennünket, amikre szükségünk lehet a következő évben? Eláruljuk neked, hogy mire számíthatsz, hogy észrevehesd mesés ajándékaikat!

5 ajándék, amit Karácsonykor kapsz az angyaloktól

5 ajándék, amit Karácsonykor kapsz az angyaloktól

1. Új erő

Ez nem a Star Wars film címére utal, hanem az egyik valódi ajándékra, amit az angyaloktól kapsz. Új erővel, energiával látnak téged. Az év vége gyakran rengeteg erőnket leszívja, nem csak az ünnepi készülődés, hanem maguk az utolsó körök futása, amiket még az év végén megteszünk. Még többet dolgozunk, még többet teszünk a szeretteinkért. És eleve a tudat, az érzet, hogy 11 hónap áll már mögöttünk. Ezért amikor eljön az új év testileg és lelkileg is felfrissítenek az angyalok. megszabadítva az éves terheinktől. Mert csak új életerővel és jó testi és lelki egészséggel leszel képes szembenézni az új kihívásokkal.

5 ajándék, amit Karácsonykor kapsz az angyaloktól

2. Megvilágosodott gondolatok

Amikor ígéreteket teszel az új évre vonatkozóan, nem csak egy szép szokásnak teszel eleget. Ilyenkor hangot adsz a vágyaidnak és a céljaidnak. Valahol megérett a tudatodban az, hogy mit kívánsz jövőre elérni. Ilyen és ezekhez hasonló ötleteket, útmutatásokat adnak neked az angyalok akár gondolat magvakként ültetve el a fejedben, mástól hallva vagy álmodban látva meg. De kétségkívül igyekeznek neked segíteni abban, hogy beteljesítsd a sorsodat, hogy rávilágítsanak, merre visz tovább az utad és mit kell tenned jövőre. Ám arra is rávilágíthatnak mit rontottál el az évben, milyen hibákat vétettél és min kellene változtatnod. Hogyan lehetnél még jobb, hova kellene fejlődnöd.

5 ajándék, amit Karácsonykor kapsz az angyaloktól

3. A béke állapota

Mindannyian megbékélünk az évégén. Mert vége az évnek, magunk mögött tudhatjuk a gondjainkat, a tavalyi problémáinkat és rossz időszakaszainkat és kezdetét veheti az új. Az új, amire békés nyugalommal tekintünk, mint egy tiszta lapra, hogy lehetőségünk van mindent elölről kezdeni és jóvá tenni. Tele vagyunk türelemmel, amire nagyon is szükség van, hiszen céljainkat csak kellő türelemmel és kitartással érhetjük el. Ezért kell megbecsülnünk és lehetőség szerint bármilyen létező módszerrel megtartani, hogy ne veszítsük el ideje korán, hiszen akkor megint a stresszes, robotolós és szürke hétköznapokban találjuk magunkat. Persze nagy lehet a nyomás, és a “kísértés”, hogy viszatérj ideges, félős, görcsölős természetedhez, de megérteni küzdeni azért hogy megtartsd az angyaloktól kapott állapotot. Ha ellenállsz és nem engedsz belőle, akkor utáni harc nélkül is képes leszel megtartani a nyugalmadat.

5 ajándék, amit Karácsonykor kapsz az angyaloktól

4. Vállalkozó kedv

Biztos feltűnt már, hogy év elején nem csak nyugodt és türelmes vagy, tele pozitivitással, hittel és derűlátással, hanem buzog benned a tettvágy is. Van aki azonnal, van aki meg folyamatosan, de megakarja valósítani önmagát vagy a terveit. Az új erő pedig megadja a löketet a vállalkozó kedvnek, így elindulhatsz szépen az úton. Engedd szabadjára a képzelőerődet, a kreativitásodat, merj döntéseket hozni, lépni és cselekedni.Ne fogd vissza magadat – persze nem kell mindent kockára tenned – de a józan ész határán igen légy bátor és új dolgokba fogni, illetve mindent elkövetni azért, hogy megvalósuljanak a vágyaid.

5 ajándék, amit Karácsonykor kapsz az angyaloktól

5. Fény

Forró, átható, meleg fénnyel árasztanak el angyalok. Isteni fénnyel, ami megvilágítja elmédet és szívedet, amit tiszta szeretettel tölt fel. Ezzel az angyali szeretettel képes leszel szeretni önmagadat és másokat, az egész világot. Empátia és segíteni akarás gyúl benned. Arra sarkall, hogy jót tegyél és hogy kifejezd másoknak a szeretetedet, mert nem félsz a visszautasítástól és a csalódástól. Készen állsz szeretni és szeretve lenni. Sokkal szebbnek és színesebbnek látod a világot, egy egészen jó helynek, amiért érdemes tenni és ahol érdemes élni. Igen, ez a szeretet megváltó és felszabadító erővel bír. Minél többet szeretsz, annál több jót teszel saját magaddal is, miközben sosem hal meg benned a reményt és mindig képes leszel bizakodva tekinteni a jövőbe.

Szerző: Wadolowska Balogh Orsolya

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett