Itt vagy most

2020-as asztrológiai előrejelzés – Ezeket tartogatja számunkra a jövő év!

Komoly leckéket kell megtanulnunk 2020-ban – Ezeket tartogatja számunkra a jövő év!

A 2020-as év megannyi leckét tartogat számunkra, melyek közül egyik fontosabb lesz, mint a másik. Mindegy egyes év új tapasztalatokat, élményeket és új lehetőségeket kínál, így ez jövőre sem lesz másképp.

Még pár hét és egy újabb mérföldkőhöz ér az életünk, egy újabb év köszönt ránk, így mindenki lassacskán kezd eltöprengni azon, hogy vajon mi is vár ránk a közeljövőben. Ha téged is foglalkoztat a jövőd, akkor nem kell tovább keresgélj, ugyanis mi csokorba szedtük, hogy milyen 2020-as év is vár az összes csillagjegyre.

Kos

Újra megtanulsz hinni önmagadban. Ez az a valami, ami már jó néhány hónapja nem hagy nyugodni, ám a következő évben végre minden megoldódni látszik. Régebb pontosan tudtad, hogy ki is vagy és valójában mit is akarsz, ám egyszer csak történt egy törés és azóta, mintha kissé elvesztél volna önmagadban is és az életedben is. Ideje visszaszerezni a teljes kontrollt az életed felett.

Bika

Megtanulsz végre szembenézni a félelmeiddel. Miközben alapjáraton általában menekülsz a kellemetlen dolgok elől, most a 2020-as évben pont ellenkezőleg fogsz cselekedni, te eredsz a félelmeid nyomába és győzöd le őket egyszer s mindenkorra.

Ikrek

Rájössz, hogy az érzelmeidet nem fojthatod el. Ikrekként hajlamos vagy a szókimondásra, viszont mindezt úgy teszed, hogy a dolgok érzelmi oldalát kínosan elkerülöd. Próbálod különböző magatartási formák mögé rejteni az érzelmeidet, de erről le kell szoknod. Lehet, hogy elsőre nehéznek tűnik, de hosszútávon csak így tarthatod fenn a kapcsolataid.

Rák

Megtanulod értékelni a pillanat fontosságát. Te általában olyan dolgokra fektetsz nagyobb hangsúlyt, amelyek majd csak egyszer valamikor fognak bekövetkezni és épp ezért a jelen pillanata elsuhan melletted. Ez a fajta életstílus viszont rengeteg feszültséget generál, így változtatnod kell: meg kell tanulnod kiélvezni a jelent.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett