Itt vagy most

2019. októberi horoszkóp: Ilyen lesz az életed az ősz második hónapjában!

Nyilas

Tele vagy lelkesedéssel, ötletekkel és kreativitással. Belső kisugárzásod másokra is ösztönző hatással van. Nagy esélyed van ebben a hónapban a szakmai fejlődésre, a továbblépés most semmilyen akadályba nem ütközik. Egy kis plusz bevételhez juthatsz, de csak akkor, ha a megfelelő döntést hozod egy régi problémás ügyben. Október 8. után fizetésemelést is kaphatsz, így semmi okod nem lehet ebben a hónapban panaszra.

Bak

Szakmai területen jelentősebb átalakulásokra számíthatsz, már régóta vársz erre, hiszen az utóbbi időben eléggé belefásultál a dolgokba. Kerüld a feszült helyzeteket, a nagy megbeszéléseket, ne erőltess semmit, várd ki türelmesen mindennek az idejét. A csapatmunka és a megfelelő kommunikáció lehetőséget ad arra, hogy régi álmaid teljesüljenek. Ha egyedülálló vagy, a magánéletedben is pozitív változásokra számíthatsz.

Vízöntő

Pezsgő társadalmi életet fogsz élni ebben a hónapban, végre kiélheted magad a kommunikáció terén is, lehetséges, hogy egy szakmai konferencián, vagy fontos előadáson kell részt venned. Csupa pozitív benyomást fogsz kelteni nem csak az ismerőseidben, hanem az idegenekben is, mágnesként vonzod a bókokat, és ez nagyon jó hatással lesz az önbizalmadra. Ha vállalkozást szeretnél indítani, vagy lakást akarsz vásárolni, ez a hónap megfelelő lesz számodra.

Halak

Nagyon elfoglalt leszel októberben, nehezen találod az egyensúlyt a család és a magánélet között. Úgy érzed, hogy nehéz súlyként omlik rád a felelősség, minden vágyad az, hogy a partnered egy kicsit jobban támogasson. Mondd el neki őszintén, hogy mi az ami a szívedet nyomja, hiszen csak így lehet csökkenteni a problémákat egy kapcsolatban. Anyagi problémák léphetnek fel az életedben, de ne aggódj, mert az semmi jóra nem vezet, inkább próbálj meg valami új projektbe kezdeni.

Forrás:

Gyűjts pontokat és válassz ajándékot!

## Részletek itt ##

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett