Itt vagy most

2019. októberi horoszkóp: Ilyen lesz az életed az ősz második hónapjában!

Oroszlán

Ebben a hónapban a magánéletedben kisebb problémákkal fogsz szembesülni, de egy kis türelemmel minden megoldható. Egy régi ismerősödtől fogsz segítséget kapni, olyan tanácsot adhat, amely az egész életedet pozitív irányba változtatja meg. Próbáld megőrizni a lelki békéd és másokkal a harmonikus kapcsolatot. A hónap első felében sokat leszel a természetben, a nagy séták, kirándulások az egész lényedet megújítják. Kell egy kis napsütés és feltöltődés a hosszú tél előtt.

Szűz

Békés, nyugodt hónap vár rád, ez a tanulás, elcsendesedés időszaka számodra. Sokat segítesz másokon, kreatív ötleteid most életmentőek lehetnek. Ne kezdj most komolyabb tárgyalásokba, a csillagok állása ebben a hónapban egyáltalán nem kedvez az ingatlanvásárlással kapcsolatos ügyeknek. Inkább töltekezz, ad át magad a élet áramlásának, ne próbálj mindent irányítani magad körül.

Mérleg

Nagyon fontos számodra mindig a harmónia és az egyensúly fenntartása, éppen ezért az évszakváltás egy kissé megvisel. Csinálj olyan dolgokat, amelyek feltöltenek, helyreállítják benned a rendet. Kezd az őszt megújult belső erővel, akkor is próbálj pozitívan gondolkozni, amikor a dolgok nem úgy sikerülnek, ahogy elképzelted. Maradj távol a konfliktusoktól, ne próbáld mindig a saját igazadat bizonyítani, fogadd el mások véleményét is.

Skorpió

Sikerül megértened, hogy a múltad összes eseménye szükséges volt ahhoz, hogy ott legyél, ahol most vagy. Ebben a hónapban már nem csak álmodozol, hanem a múlt tégláira építkezve konkrét lépéseket is teszel a jövőbeli terveid felé. Ne félj a változásoktól, meglátod, mekkora felszabadító ereje van az átalakulásnak. A családod és szeretteid mindenben támogatni fognak, csak tedd meg az első lépést.

Gyűjts pontokat és válassz ajándékot!

## Részletek itt ##

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett