Itt vagy most

2019. június 17. Nyilas Telihold – Felszabadulás a generációs terhek alól!

2019. június 17. Nyilas Telihold – Felszabadulás a generációs terhek alól!

A júniusi Telihold a Nyilas jegyében köszönt ránk, de még ezen a napon tovább is lép a kitartást, és a felelősségvállalást segítő Bak jegyébe. Ez a nap sorsfordító lehet, hiszen mindkét sorsbolygó érintett az elengedés, átalakulás folyamatában. Az elkövetkező két hét sok nehézséget okozhat azoknak, akik még mindig kitartanak a régi minták, boldogságot nem okozó helyzetek mellett. Használjátok ki a nap energiáját és az elkövetkező időszak változást támogató lehetőségeit, szabadítsátok fel magatokat a vállalt terhek alól.
A Nyilas Holdban járó Telihold, a sorsikus segítséggel, most igen mélyen megbúvó mintákat tud felfedni előttünk, amiket vakon követünk, és amitől lelkünk már igencsak szabadulna, de eddig nem vettünk róla tudomást.

A tüzes jegyben járó Hold és ez a különleges sorsikus segítséggel bíró nap gyorsan „kiégetheti” belőlünk korlátozó meggyőződéseinket, ha hajlandóak vagyunk megválni tőlük. Mondhatjátok most, hogy miért ne akarnánk megválni ezektől? Azért, mert ezek biztonságot nyújtanak, megszoktátok, automatikus működésük  beépült komfortzónátokba. Ezektől való szabaduláskor érthetetlen módon olyan érzésünk lehet, mintha valamilyen értékünktől kellene megválnunk, vagy mintha kihúznák a szőnyeget a lábunk alól. Mindeközben persze nem kell azon a szőnyegen állnunk, nyugodtan ugorhatunk egyet, beleugorva az újdonságba, a saját magunk által felépített biztonságba. És akkor nem kell fenékre huppannunk, mert nem voltunk hajlandóak megmozdulni.

Iratkozz fel ingyenes útmutatásainkra!

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett