Itt vagy most
újhold varázslat Asztrológia Egyéb Ezotéria 

2016. szeptember 16. Telihold varázslat – Kapcsolati tisztulás Angyalainkkal

2016. szeptember 16. Telihold varázslat – Kapcsolati tisztulás Angyalainkkal

halak_novoA Telihold a Halak jegyében köszönt ránk, így az esti varázslathoz Angyali segítőket is hívunk.
Írhattok most is listát, amit a varázslat alatt elégethettek. Mivel a Halak jegy a Víz elemhez tartozik, így a papír hamuját, átadjuk a víz energiájának is, hogy végleg távozzon életünkből a probléma.

Hogy mit írjatok a listára?
A Telihold aktuális hatásairól külön cikkben olvashattok, itt most csak annyit említenék meg, hogy olyan régi meggyőződések kerüljenek a papírra, amik áldozati mintákat, korlátozó hitrendszereket, vagy félelmeket az áldozattá válástól tartalmazzák. Minden ezzel kapcsolatos rossz érzést is felírhattok.

Ezen kívül általánosságban ez is rákerülhet a listára:
„Minden korlátozó kapcsolat, aminek már nincs helye az életemben, és nem szolgál engem.”

HoldoltárA varázslatot Telihold estéjén (szeptember 16-án) 21 óra után végezzétek el.
Először is keressetek egy nyugodt helyet, ahol elcsendesülhettek. Készítsetek elő egy gyertyát, egy tálat a lista égetéséhez és egy vízzel teli tálkát is. Kapcsoljatok be egy kellemes relaxációs zenét, és üljetek le kényelmesen.
A Telihold erejével való egyesüléseteket erősíthetitek azzal, ha ezüst gyertyát gyújtotok meg, vagy ha ezüst ékszert viseltek. Ásványok közül most a holdkő és az ametiszt segít nektek. Akinek van Holdoltára, az ott végezze el a szertartást.

Amikor már úgy érzitek készen álltok, akkor szólítsátok Őrangyalotokat, Hániel Arkangyalt és Mihály Arkangyalt, hogy legyenek veletek ezen az estén és segítsenek az elengedésben. Ha úgy érzitek, még szeretnétek Angyalokat, akkor Őrangyalotoktól kérjétek, hogy hívja meg az esti varázslatra mindazokat, akikre szükség van most. A kérés után köszönjétek meg, hogy veletek vannak, és támogatnak benneteket.

Ezután gyújtsátok meg a gyertyát és mondjátok ki hangosan:
„Ezennel véglegesen, létezésem minden szintjéről, elengedem azokat a kapcsolataimat, amik már nem szolgálnak engem, és nincs helye az életemben. Ezzel együtt elengedek minden olyan hitrendszert és áldozati mintát, ami akadályozza önmegvalósításomat. Köszönöm, köszönöm, köszönöm.”

listaégetés
Majd égessétek el a listátokat, és miközben nézitek ahogy hamuvá válik, kérjétek meg Mihály Arkangyalt, hogy vágjon el minden éteri köteléket, amivel az energiátok szívják és csatlakoztassa ezeket az Univerzális szeretet forráshoz. Köszönjétek meg neki!

Amikor a listátok elégett, akkor borítsátok a vízzel teli tálkába és a vizes hamut öntsétek ki. Akinek van kertje, az oda öntse, így a föld energiáját is bevonjátok a varázslatba.

telihold_varazslat2A végén köszönjétek meg Angyalaitoknak a segítséget, és időzzetek el a gyertya lángja mellett még egy kicsit, ebben a békés, szeretetteljes állapotban.
Amikor lefekvés előtt zuhanyoztok, képzeljétek el, hogy a víz fizikailag is megtisztít benneteket minden akadályozó negatív energiától, meggyőződéstől.

Varázslatos estét és sikeres megtisztulást kívánok mindenkinek!

 


Szerző: Dudás Mária
asztrológus

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett