Itt vagy most
bak fogyó hold december Asztrológia Egyéb Ezotéria 

2016. október 16. Telihold varázslat – Varázslat a Tűz és a Hold segítségével

2016. október 16. Telihold varázslat – Varázslat a Tűz és a Hold segítségével

Képtalálat a következőre: „aries full moon”Október 16-án Telihold lesz. A Telihold napján százszorosan hatnak az energiák, ezért varázsoljunk újra együtt! A módszer garantáltan működik, hatékonysága és gyorsasága csakis attól függ, hogy mennyire hisztek benne, és mennyire tudjátok valóban elengedni a régi lelki sérülést okozó fájdalmat, és a visszahúzó mintákat, szokásokat.

Mivel holnap a Hold a tüzes és türelmetlen Kos jegyében áll, így az esti varázslat egyszerű, könnyen elvégezhető és kevés időt igénybe vevő lesz.

Az este folyamán erősíthetitek a Hold segítő energiáit ezüst színnel, vagy ezüst ékszer viselésével. Az ásványok közül holdkövet, ametisztet és piros jáspist viseljetek vagy marokkövet tartsatok magatoknál.

Hogyan végezzétek el a varázslatot?
írás– Először készítsétek el a listátokat mindazokról, amiket szeretnél elégetni az este folyamán. Kapcsolatok elengedésénél nem írunk nevet a listára! Elég ha azt írjátok le, hogy a benneteket nem támogató kapcsolatok elengedése. Ugyanígy írjátok fel a listára azokat a kapcsolati hozzáállásaitokat, amik a legtöbb problémát, boldogtalanságot okozza életetekben.
– Ezután gyújtsatok gyertyát, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el és végezzétek el a Telihold meditációt.
– Ha már kellően ráhangolódtatok a szertartásra, akkor csukjátok be a szemeteket, vegyetek egy nagy levegőt, ami mindentől megtisztít. Ezután gondolatban, vagy hangosan szólítsátok Őrangyalotokat, és az Arkangyalokat, hogy legyenek segítségetekre. Köszönjétek meg, hogy veletek vannak!
Nyissátok ki a tenyereteket és érezzétek, ahogy elengeditek mindazt, ami a listán szerepel, elengeditek az egészségtelen helyzeteket. Lássátok, érezzétek, ahogy ez az energia távozik az Univerzumba, ahonnan helyette csodálatos fényes energia áramlik vissza belétek.
listaégetés– Végül égessétek el a listát. Dobjátok a tűzbe és nézzétek, érezzétek, ahogy véglegesen távozik az életetekből minden, ami a papírlapon szerepelt. Azt tudnotok kell, hogy igaz a Kos energiája türelmetlen és feszültséget okozó, de előnye hogy nem vacakol, azonnal cselekszik. Így az elengedésetek is azonnal meg tud történni, ha hisztek benne.

Amikor mindennel kész vagytok, álljatok meg még egy kis időre, mondjatok köszönetet az Angyaloknak és saját magatoknak is, amiért megtettétek a lépést a boldog jövő felé.

Az elengedést mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, mert akkor tudjátok valóban eltüntetni a nem kívánatos dolgokat, ha már semmilyen érzés nem kapcsolódik hozzá.

Varázslatos estét és sikeres elengedést kívánok mindenkinek!

 

Szerző: Dudás Mária asztrológus

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

error: A tartalmak másolása nem megengedett