Itt vagy most
júliusi horoszkóp Asztrológia Ezotéria Horoszkóp 

2016. novemberi horoszkóp – Váratlan fordulatok, új kezdetek lehetősége

2016. novemberi horoszkóp – Váratlan fordulatok, új kezdetek lehetősége

bolygokA hónap folyamán három olyan jelentős hatással találkozunk, melyek az egész novemberi időszakban fennállnak:

  • Jupiter, Plútó bolygó kvadrát. Ez a nehéz fényszög főleg azokban a téves elképzelésekben jelenik meg, melyek kapcsolatainkat vihetik zátonyra, tévutakra. Az ilyenkor megjelenő gondolatok, az ok nélküli féltékenységre, a bizalmatlanságra sarkalnak minket, ezért igyekezzünk megőrizni józanságunkat, önkontrollunkat.
  • Jupiter, Szaturnusz bolygó szextil. Ez a kedvező bolygó kapcsolat, már az előző hónapban is fennállt, és továbbra is segítik egzisztenciális boldogulásunkat, persze ha megtesszük a szükséges lépéseket.
  • Az Uránusz bolygó továbbra is látszólagos hátráló mozgásban marad, ezzel nehezítve függetlenségünket, önállóságunkat. Úgy érezhetjük, hogy szabadságunkat nem tudjuk megélni, korlátokba, falakba ütközünk.

elengedesA hónap második felében visszatér egy ismerős hatás, mely az előző évek folyamán már sokat tanított minket, ez pedig az Uránusz és a Plútó bolygó kvadrátja. Most ismét előássa azokat a múltbéli dolgokat, melyekben még el kell engednünk a régi mintákat ahhoz, hogy teljes mértékben megújhodhassunk.

 

A következőkben, ezen általános energia megnyilvánulások után, nézzünk meg néhány konkrétabb hatást:

November 01 – 05 között, Nap – Merkúr bolygó együttállás, Szaturnusz – Vénusz bolygó együttállás és végül a Mars – Uránusz bolygó kvadrát
Ezek az állások fokozatosan csökkenő hatással érvényesülnek a jelzett időszakban. Az első, felfrissíti elménket, ösztönöz a fokozottabb kommunikációra, a második viszont kifejezetten nehezíti és gátolja párkapcsolatunkat, míg a harmadik hajlamosít az elhamarkodottságra, így eléggé balesetveszélyes ez a bolygó kapcsolat.

November 05 –én, Vénusz – Uránusz bolygó trigon
Ezen a napon nagy változásokra kerülhet sor, mind a szerelmi életünkben, mind az anyagiak terén. A kínálkozó alkalmak szinte maguktól jönnek, de azért figyeljünk arra, hogy mibe vágunk bele, mert később már nem visszakozhatunk.

marsvizontoNovember 09-én, Mars bolygó a szigorú a Bak jegyéből, a Vízöntő jegyébe lép
A következő időszakban, könnyebben vágunk bele új dolgokba, merész lépésekre szánhatjuk el magunkat, néha már akár felelőtlenné is válhatunk. Ne csodálkozzunk, ha sokszor halljuk: ez teljesen megbolondult!

November 12-én, Merkúr bolygó a Skorpióból a Nyilas jegyébe, Vénusz bolygó pedig a Nyilasból a Bak jegyébe lép
Az első változás lendületet, lelkesedést, optimizmust hoz az életünkbe, jobban gondolkodunk majd távlati célokban, míg a Vénusz jegyváltása korlátozza társasági életünket, és az anyagiak terén is megfontoltabbá, óvatosabbá, de egyúttal kitartóbbá is tesz.

November 14-én Telihold lesz a Bika jegyében, amivel egy újabb elengedős időszak veszi kezdetét.

November 19-én a Neptunusz bolygó mozgásában irányt vált, végre elindul előre
Már vártuk ezt a változást, hiszen egy kicsit könnyebbé teheti az életünket. Visszaadja álmainkat, vágyainkat, teremtő képzeletünket. Ihletet ad a művészeknek, segíti a spiritualitással és vallással foglalkozó embereket, növeli a szociális érzékenységet.

nyilasnapNovember 21-én a Nap a Nyilas jegyébe lép
Az elkövetkezendő hónap a hit jegyében telik majd el. Nagyon fontos, hogy összpontosítsunk az optimizmusra, a lelkesedésre, és olyan célokat keressünk magunknak, melyekben igazán hinni tudunk, ekkor a sors segítségére is számíthatunk. Most erősebbé válik a késztetés egy nagyobb külföldi utazásra, vagy valamilyen szellemi áramlat, esetleg vallás mélyebb megismerésére.

November 23-án Szaturnusz – Merkúr bolygó együttállás a Nyilas jegyében
Ez az együttállás bénítólag hathat ránk, akár fizikai, akár logikai szempontból, hiszen a Merkúr mozgékonyságát, levegősségét korlátozza a nehézkes Szaturnusz. Arra viszont jó lehet, hogy kizárólag egy dologra koncentráljunk, összpontosítsunk.

November 25-én Plútó – Vénusz bolygó együttállás a Bak jegyében
A hónap legnehezebb napjára számíthatunk, hiszen ezt az együttállást támadja az Uránusz bolygó, és a Jupiter – Hold együttállása is, egy – egy kvadráttal (kellemetlen fényszöggel). Vagyis csupa ellentétes erő hat ránk, amitől azt sem tudjuk, mihez kezdjünk. Mindennek az a célja, hogy elszakadjunk valamilyen régi mintától vagy kapcsolattól, amihez nagyon ragaszkodunk, de már régen túl kellene lépnünk rajta, fejlődésünk, haladásunk érdekében.

November 29-én Újhold lesz a Nyilas jegyében, biztosítva számunkra az új kezdetek lehetőségét. Nem tétlenkedhetünk, mert a sors váratlan fordulatokat hozhat számunkra, ha nem változtatunk végre.

 

Mindenkinek csodás novemberi napokat kívánok!

Szerző: Sebestyén Attila

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett