Itt vagy most
telihold varázslat Asztrológia Egyéb Ezotéria 

2016. november 14. Telihold varázslat – Korlátozó terhek elengedése a Föld energiájának segítségével

2016. november 14. Telihold varázslat – Korlátozó terhek elengedése a Föld energiájának segítségével

telihold_varazslat2A Telihold napja mindig misztikus és különleges, mert ezen a napon százszoros energiák támogatnak bennünket az elengedésben. A Bika jegyében álló Telihold biztosítja azt a gyakorlatiasságot, ami segíti az elengedés megvalósulását.

Ezen a napon igyekezzetek mind a fizikai, mind a szellemi és lelki rendrakást is elvégezni.
Kezdjétek azzal, hogy szabaduljatok meg minden olyan tárgytól, amire már nincs szükségetek, környezetetekben is végezzétek el a szelektálást!
gondolkodasUgyanezt tegyétek meg szellemi téren is. Vizsgáljátok meg gondolataitokat, meggyőződéseiteket, és szelektáljátok ki, ami rossz hatással van rátok. Ezeket írjátok fel az égetős listátokra mind!
Ezután jöhet a lelki „felülvizsgálat”. Gondoljátok végig mivel nyomasztjátok magatokat, vannak e félelmeitek, vagy hatással van e rátok mások véleménye? Bíztok magatokban? Szeretitek magatokat feltétel nélkül? Kerüljön fel minden a listára, ami nem tölt el jó érzéssel, és boldogtalanságot okoz.

Írjátok fel egy lapra mindazokat a negatív érzéseket, félelmeket, régi berögzült mintákat, reakciókat, helyzeteket, amiktől szabadulni akartok, és este a Telihold fényénél égessétek el azt, majd a hamut szórjátok szét, hogy a föld energiájával egyesülve véglegesen eltűnjön életetekből.
Szeretettel engedjétek el, megköszönve, amit e nehézségek által megtanultatok. Higgyetek a Telihold erejében, magatokban és abban, hogy a Hold fogyásával a hátráltató energiák egy csapásra eltűnnek az életetekből, helyet adva az új gondolatok, tervek megvalósulásának.
A Telihold hatásairól részletesen olvashattok itt.

Végezzétek el a szokásos szertartást:
Egy világoskék színű terítőre rakjatok 2 ezüst gyertyát. A Hold támogató energiáját növelhetitek, ha ezüst színt használtok a szertartásnál, vagy ezüst ékszert viseltek. A saját kis „oltárotokra”rakhattok holdkövet is, ami szintén támogatja az elengedést.
Gyújtsátok meg a gyertyát, szólhat halk meditatív zene, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. Az elengedést segíthetitek speciális ujjtartással is (mudra). A méregtelenítő mudra hatékony segítséget nyújt ahhoz, hogy a lelki mérgektől könnyebben megszabaduljatok. Akár az elkövetkező 2 hétben naponta is szánhattok erre időt.
meregtelenitomudraA hüvelykujjatokat tegyétek a gyűrűsujj harmadik percének belső oldalára, így máris működésbe lép a méregtelenítő mudra. Lélegezzetek egyenletesen, lassan és figyeljetek befelé. Hagyjátok, hogy elmétek teljesen elcsendesedjen.

Miközben az ujjaitokat a speciális tartásban tartjátok, képzeljétek el gondolatban, mintha egy filmet látnátok, hogy mindent elengedtek, ami a listán szerepel. Ezután képzeljétek el az új életeteket is, ami az elengedés után bekövetkezik. Minél részletesebben képzeljétek el, és közben érezzétek azt, hogy mennyire megkönnyebbültetek a terhek lerakása után, milyen boldogok vagytok és mennyire erősek. Adjátok át magatokat teljesen ennek az érzésnek, és élvezzétek a pillanat varázsát.

fehérgyertyaHa úgy érzitek sikerült a vizualizáció, akkor engedjétek el az ujjtartást és könnyedén ellazult szemmel nézzétek a gyertya lángját. Érezzétek, ahogy a melegség áthatja minden porcikátokat és belső tüzetek is új erőre kap, egyre nagyobb lánggal ég, növelve önbizalmatokat, teremtő erőtöket. Ez a feléledt tűz elindul bennetek gondolataitok felé, és fehér fényével kitisztít minden negatívumot, minden olyan energiát, amire már nincsen szükségetek. Engedjetek, hogy kitisztuljon belőletek minden aggodalom és szorongás, engedjétek csak el, hagyjátok, hogy hitetek belső tüze kitisztítsa azt. Tudjátok, hogyha megtisztítjátok tudatotokat, nem kell aggódnotok. Élvezzétek tökéletes szabadságotokat, tökéletes tisztaságotokat.
Töltsétek meg szíveteket a szeretet melegségével

listaégetésMost arra kérlek benneteket, hogy ebben a szeretetteljes, megtisztult állapotban, azt a papírlapot, ami a már elengedett és magatokból kitisztított negatív energiákat tartalmazza, semmisítsétek meg a valóságban is, égessétek el. Dobjátok a tűzbe és nézzétek, ahogy véglegesen távozik az életetekből.

Miközben ég a papírlap figyeljétek, segítsétek energiátokkal, hogy a láng minél nagyobb legyen, és gyorsan elégjen minden, ami a listán szerepel. Ezután a hamut adjátok át a földnek valamilyen módon.

A mai napon segítheti a varázslatot, ha az ásványok közül rózsakvarcot viseltek, vagy marokkövet tartotok magatoknál.

Az elengedést mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, ne legyen harag a szívetekben! Legyetek hálásak magatoknak is, legyetek büszkék arra, hogy mindentől meg tudtatok szabadulni, ami életetekben már nem működött, és készek vagytok arra, hogy egy szebb életet teremtetek magatoknak.

 

Szerző: Dudás Mária asztrológus

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

error: A tartalmak másolása nem megengedett