Itt vagy most
bak fogyó hold december Asztrológia Egyéb Ezotéria 

2016. december 29. Évzáró Újhold varázslat – Készítsd el saját 2017-es Vágy naptáradat!

2016. december 29. Évzáró Újhold varázslat – Készítsd el saját 2017-es Vágy naptáradat!

ujhold_varazslatElérkeztünk az év utolsó Újholdjához, ami a racionális és kitartó Bak jegyében köszönt ránk. Ez most nem egy tetteket, valódi lépéseket kívánó Újhold, hanem a visszavonulást és a tervezést segíti céljaink érdekében.
A részleteket elolvashatjátok az Újholdról szóló írásomban.

Mint minden Újholdnál, most is százszoros energiák segítenek bennünket ezen a napon, ezért érdemes varázslattal segíteni teremtésünket.
Mivel a Bak jegyének erőssége az átgondolt tervezés, ezért most vágynaptárt készítünk. Ez több munkát igényel, így napközben készítsétek el, és az esti varázslatnál már csak áldást kérünk rá.

Készítsük el saját varázs naptárunkat!
naptar21. Vegyetek elő egy 2017-es naptárt. Bármilyen naptár megfelel erre a célra, de a kreatívabbak készíthetnek saját gyártmányt is.

2. Akinek van, az nézze át vágylistáját és végezzen egy kis számvetést, hol tart a megvalósításban. Gondoljátok át, mi az a 3 a listából, aminek megvalósítása könnyen tervezhető.
Akinek nincs vágylistája, az készítsen egyet, de most ne szerepeljen rajta háromnál több dolog, és lehetőleg racionális célokat tartalmazzon. Az is egy cél, ha több szabadidőt szeretnétek magatoknak, amikor saját vágyaitok ügyében szorgoskodtok. Az is cél, hogy többet szeretnétek mozogni, és ehhez időt teremtetek a magatok számára. Ezek mind segítenek abban, hogy boldogabbnak legyetek, hiszen ha lelkileg egyensúlyban vagytok, akkor a csodák is könnyebben rátok találnak.

3. Most jön a neheze! Minden vágyhoz stratégiai tervet kell készíteni.
Vegyetek elő 3 papírt, mindegyik tetejére írjatok fel egy-egy vágyat. Ezután gondoljátok át, mit kell megtennetek azért, hogy a célt elérjétek. Aki például azt szokta mondogatni, hogy nekem nincs időm magamra, és több szabadidőt szeretne, annak első feladat, hogy szigorúan, minden apróságra kitérve összeírja mivel szokott foglalkozni egy nap. Ha ez megvan, akkor jöhet újból a szigorú szemmel ránézés, mi az, ami egyáltalán nem az ő feladata, vagy mik azok az időrabló cselekedetek, amiket kihúzva szabadidőhöz juthat.
Ha elkészült a stratégiai terv, akkor jöhet a következő lépés.

naptar4. Most lesz szükség a naptárra és a tervezés befejező mozzanatára. A tervben szereplő lépéseket szépen beírjátok a naptárba, ezzel egyfajta időkorlátot adva magatoknak arra, hogy megtegyétek, amit meg kell tennetek. Azért kell időhöz kötni és leírni a lépéseket, mert könnyebben tudjátok megtartani motivációtokat, és a kötelességtudatotokat a vágyaitok megvalósításának szolgálatába állítani.
Végezetül még tovább díszíthetitek saját vágy naptáratokat, hogy minél jobb érzés legyen, ahányszor csak ránéztek.

Este végezzétek el a varázslatot, kérjetek áldást vágyaitok megvalósítására.

il_570xn-332002126Vonuljatok el egy nyugodt helyre, rakjatok le 3 mécsest háromszöget alkotva, úgy hogy középre elférjen a naptáratok. Gyújtsátok meg mécseseket, és szóljon halk relaxációs zene.
A Hold hatásait erősíthetitek, ha ezüstékszert viseltek, és az ásványok közül van nálatok holdkő és hópehely obszidián.

41eb16b7e569e3ca7ae02a01323241a0Ha megtettétek az előkészületeket, kérjétek meg Őrangyalotokat, hogy hívja segítségül az áldáshoz szükséges Angyali segítőket. Köszönjétek meg, hogy veletek vannak és kérjétek, hogy tisztítsák meg a naptáratokat minden negatív energiától, főleg a félelmeitektől, töltsék fel fénnyel és szeretettel. Kérjétek, hogy vegyék körül vágy naptáratokat áldással, ami megvédi a negatív energiáktól azt.

Üljetek még egy kicsit csendben, hagyjátok hogy eggyé váljatok az angyali szeretettel, érezzétek a jóleső melegséget, amit a szeretet kelt benned. Lássátok, ahogy ez a ragyogó fény a vágy naptáratokat is körbeveszi, és valami csodálatos látványt nyújt, ahogy ragyogásával betölti az egész teret.

Köszönjétek meg az Angyaloknak, hogy segítségetekre voltak, és búcsúzzatok el tőlük.

Végül nincs más dolgotok, mint a naptáratokat jól látható helyre tenni, és a megtervezett lépéseket is megtenni.

 

Mindenkinek varázslatos teremtő napokat és Boldog Új Évet kívánok!

Szerző: Dudás Mária asztrológus

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

error: A tartalmak másolása nem megengedett